Banan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Elo Elo, jak się ubieracie na treningi? Jakieś koszulki termoaktywne coś tego czy sam dres jakiś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 narazie dres i dwie bluzy ale i tak zostaje tylko jedna potem bo trzeba się rozebrać na początku grudnia zamawiam odzież termoaktywną od smaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ja przed przerwą w zimę ćwiczyłem w koszulce termoaktywnej od Smmash i bluza termoaktywna Addidas, do tego krótkie spodenki z croppa i ciepło aż miło, w lato tylko w koszulce termo i spodenkach :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ktoś ją używał od nas chyba i chwalił także dobry wybór A.spodnie termoaktywne jest sens zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 I która lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 W dniu 16.11.2016 o 09:57, Banan napisał: A.spodnie termoaktywne jest sens zakupić? Nie mam pojęcia nigdy takich nie używałem bo mi nogi nie marzną dlatego zawsze w krótkich W dniu 16.11.2016 o 09:57, Banan napisał: I która lepsza? ale co lepsze?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 jest to są bardziej leginsy męskie niż spodnie całe ciało nie wytraca ciepła a nie tylko góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 No a spodnie fajnie wyglądają np pitbulla No adidas lepszy ale myślałem ze może termoaktywne ciuchy robią słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 W dniu 16.11.2016 o 10:02, Banan napisał: No a spodnie fajnie wyglądają np pitbulla No adidas lepszy ale myślałem ze może termoaktywne ciuchy robią słabsze Znaczy się z addidasa mam tylko bluzę a tak to koszulki kupuje ze Smmash bo mają prze kozackie i wzory i technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 A UA testowales? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 UA nie, Surge miałem ale w ogóle nie była dopasowana do mojego ciała jak Smmash no i dużo cieńsza była. Ze Smmash to fightwear polecam mam 4 i dalej w idealnym stanie. Jedną mam z crosswear jest fajna ale nie dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ta z białymi rękawami? surge ma fajne wzory ale nie są zbytnio dopasowane do ciała, trzeba być niezłym bykiem żeby były obcisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ja mam takie http://www.smmash.pl/fightwear/rashguard-long/blood-30 - tą tylko kiedyś byla biała http://www.smmash.pl/fightwear/rashguard-short/koi http://www.smmash.pl/fightwear/rashguard-short/black-jack-20 http://www.smmash.pl/fightwear/rashguard-short/droid http://www.smmash.pl/crosswear/compression-top-man/arrow - i tą to jest ta cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 A ja polecam koszulkę z runmageddonu idealna do treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Dają w gratisie? No to trzeba ranking zrobić koszulek termoaktywnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 W każdym pakiecie startowym mam już dwie, a w tym roku dojdzie jeszcze 5 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 No to ładnie się wkręciles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 To jest taka zabawa że jak raz spróbujesz to już się bez tego nie obejdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Domyślam się ze jest to niesamowite przeżycie :) Zdjęcia byś jakieś pododawal :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Zaraz założę osobny temacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Widziałem, żeby nie spamowac to czekam na dalsze opinie o koszulkach termoaktywnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ja mam UnderArmour już jakieś 3 lata i polecam, nic się z nią nie dzieje a właściwości swoje nadal ma, także polecam, a zapłaciłem za nią jakies 160zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 W dniu 17.11.2016 o 19:59, Dynloth napisał: Ja mam UnderArmour już jakieś 3 lata i polecam, nic się z nią nie dzieje a właściwości swoje nadal ma, także polecam, a zapłaciłem za nią jakies 160zł Zasugerowałem Tobie dobrą japońską kuchnię, więc liczę na rewanż Masz może porównanie UnderArmour do RashGuardów od Pitbula? Najbardziej interesuję mnie ten model https://mantykora.com/product-pol-334-Rashguard-dlugi-rekaw-Pit-Bull-Ray-Long.html. Cena podobna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Już się rewanżuję. UnderArmour głównie specjalizuje się w odzieży termoaktywnej i to jest jedna z pierwszych firm, a taki pitbull to coś na poziomie smaash czy innych tego typu ze średniej półki odzieży. @Maverick miał właśnie z długim rękawem od smmash i sobie chwalił, ale ja uważam że wszystko to jest jedno i to samo. No i UnderArmour nie ma jakiś super wzorów tych koszulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Ja mam z długim i krótkim ogólnie mam kilka i jak dla mnie są świetne i do tego te świetne wzory Do tego powiem że w tamtą zimę czyli 2015 /2016 biegałem w koszulce ze smmash z długim rękawem i było mi ciepło i nie czułem tak wiatru, a ciało się nie wychładzało ale to może też być powód tego że jestem nienormalny i walnięty:) Muszę kiedyś zamówić jeszcze z UnderArmour i porównać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi