Jump to content
Workout Athletes

Strój do treningów

Banan
 Share

Recommended Posts

W dniu 16.11.2016 o 10:02, Banan napisał:

No a spodnie fajnie wyglądają np pitbulla  No adidas lepszy ale myślałem ze może termoaktywne ciuchy robią słabsze 

Znaczy się z addidasa mam tylko bluzę a tak to koszulki kupuje ze Smmash bo mają prze kozackie i wzory i technologie  

• 3 months later...
W dniu 17.11.2016 o 19:59, Dynloth napisał:

Ja mam UnderArmour już jakieś 3 lata i polecam, nic się z nią nie dzieje a właściwości swoje nadal ma, także polecam, a zapłaciłem za nią jakies 160zł

Zasugerowałem Tobie dobrą japońską kuchnię, więc liczę na rewanż 

Masz może porównanie UnderArmour do RashGuardów od Pitbula? Najbardziej interesuję mnie ten model https://mantykora.com/product-pol-334-Rashguard-dlugi-rekaw-Pit-Bull-Ray-Long.html. Cena podobna.

• Lubię to 1

• Administrator

Już się rewanżuję.  

UnderArmour głównie specjalizuje się w odzieży termoaktywnej i to jest jedna z pierwszych firm, a taki pitbull to coś na poziomie smaash czy innych tego typu ze średniej półki odzieży. @Maverick miał właśnie z długim rękawem od smmash i sobie chwalił, ale ja uważam że wszystko to jest jedno i to samo. No i UnderArmour nie ma jakiś super wzorów tych koszulek.

Ja mam z długim i krótkim ogólnie mam kilka i jak dla mnie są świetne i do tego te świetne wzory  Do tego powiem że w tamtą zimę czyli 2015 /2016 biegałem w koszulce ze smmash z długim rękawem i było mi ciepło i nie czułem tak wiatru, a ciało się nie wychładzało ale to może też być powód tego że jestem nienormalny i walnięty:)

Muszę kiedyś zamówić jeszcze z UnderArmour i porównać.

• Lubię to 1