Administrator Dynloth Napisano 6 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 No Siema Braciaki, chwalcie się jakie macie telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Spamer!!! xD Lenovo K3 Note Polecam ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Samsung Galaxy S4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 5 minut temu, Gralu napisał: Spamer!!! xD Lenovo K3 Note Polecam ^^ W tym dziale mogę Ja mam xperię z2 od nowości i nie polecam, bo się robi żółta plamka po boku ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 HUAWEY P9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Xperia SP Stara ale fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Samsung trend 2 I słabiutki zacina się często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Lumia 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Z Windowsem coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 No to różne telefony mamy, myślałem, że będzie znaczna większość jakiejś marki a tu rozbieżność spora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 WINDOWS PHONE TO SHIT jakich mało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Popieram, Android najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 @Dynloth Może poprostu inni się zawiedli jak ja na Samsungu... HTC i Sony są spoko bo są w miare wytrzymałe. Mój Lenovo jest cienki, i wydaje się nie wytrzymały a jednak jest chyba tytaniwy, spadł mi już nie raz w taki sposób jak tamten Samsung i nic mu się nie stało. Kocham Go xD Pasuje chyba wkońcu mu etui i szybke kupić, żeby wzmocnić ochrone ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Ja tam od razu kupuje, o telefon trzeba dbac zerwiesz folię wyciagniesz go z kondomka i jak nowy xd Drożej go sprzedaż :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Dokładnie chyba że się już pazdziocha kupiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 No też tak robię, trochę gorzej wygląda ale dłużej będzie piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 LG g3, Huawei p9lite i Xperie m2 xd Jeden jedzie do mnie kurierem z naprawy, drugi jest na gwarancji a trzeci to mój jedyny działający telefon xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Kto bogatemu zabroni To co Ty im robisz ze na gwarancję latają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Mam takiego pecha do telefonów ostatnio ?? Lg padł dotyk, był w naprawie miesiąc, koleś się poddał i oddał mi kasę. Szukałem innego komisu, żaden się nie podjął, to wysłałem 80km dalej pocztą. Przyjdzie mi jakoś we wtorek pewnie, czekałem kolejny miesiąc. P9lite, kupiłem dla brata bo niby zgubił, ale znalazł a ja nie miałem żadnego to sobie go wziąłem tymczasowo. Źle włożyłem kartę sim, uszkodziłem gniazdo.... Poszedł do serwisu a nie na gwarancję, ich błąd. Tez czekam na niego miesiąc i powinien już być ? Ostatnio wziąłem do ręki iPhone 6s upadł mi na dywan, poszło szkło hartowane ??? Wziąłem do ręki p8 urwałem coś od case ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Haha no to nokie 3310 trzeba Ci kupic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Najwidoczniej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 A który najbardziej lubiłes?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 lg g3 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Soniakow nie miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Nadawałbyś sie jako tester wytrzymalosci telefonow xd lapy za silne i o wszystko sie sypie w rekach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi