Quake Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Siema jaki zawodnik wam się najbardziej podoba w sensie ze umiejętności i na którym się wzorujecie czy jest tak waszym idolem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Dejan Stipke i Dominic Sky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Dominic Sky, Adam Raw, Lazar Novovic xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 No to stara gwardia Tak jak i u mnie Nik Anisimov i Vladimir Sadkov :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 A ja to chyba nie mam jakichś ulubionych Podziwiam każdego po trochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 No i z tych nowszych to mi ostatnio się spodobali Abdulla Al Qassimi I Eryc Ortiz :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 vadim oleynik :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Jeżeli chodzi o wytrzymałość Vadim, siłe Stipke Stipić, wiedzę Sebastian Parat , skile Eric Ortiz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 A weź połącz tych wszystkich zawodników Maszyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Każdy rozwija sie w swoja strone, ciezko znalezc zawodniak uniwersalnego. Chociaż dynamika plus statyka to Laizans ładnie ciśnie. 16 lat ma jak dobrze pamietam xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 No dokładnie każdy się specjalizuje w jakiejś dziedzinie dobry też był ten 16 latek ale inaczej się nazywał Andriej Kobelkov ten jak harry poter też ma siły jak koń ale dynamiki nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Chyba ten co one arm front robil, tak ? Kontuzja bicepsa go troszke zjadła, jak dobrze pamietam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 No dokładnie ten, co Ty mówisz? Nie słyszałem, ale w sumie tego FL robił na zgiętej ręce to bicek mógł odczuć to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 No to myślę, że wspólnie bez problemu byśmy zrobili listę top 10 najlepszych zawodników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 dla mnie vadim oleynik poprostu kosi wszystkich na łopatki szczególnie swoim MU :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 A co powiecie o Mateuszu Płachcie aka"Kura" ?. Dobrze mu idzie na zawodach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 No mu robi cholernie czyste :) Dobry zawodnik aczkolwiek małe predyspozycje na przyszłość, tak mi się wydaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 on robi mu z imposible dip nie wiem nawet jak to nazwać Kura wybija się powoli ale dla mnie jeszcze słaby jest. szczerze oglądałem jego walkę z jacobusem który swoją flagą moim zdaniem go zniszczył z tym zeskokiem ale i tak wygrał kura ;) @Tiger zobacz flagę jaką chce zobaczyć w twoim wykonaniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 @FarGoo yyyy dobra to ja się zabieram za trening xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Widać dwa różne style Street Workout statyka i dynamika. :) Flaga super @Tiger czeka Cię sporo pracy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 No kura statykę ma dobrą :) Ale dynamika jeszcze trochę i będzie ważniejsza bo statyczne techniki się już kończą :) Najlepiej być urozmaiconym i uniwersalnym. Wiadomo nie każdy ma predyspozycję, ale na pewno się tacy znajdą :) Ja osobiście odnajdywałbym się w tym stylu, aczkolwiek słabsze predyspozycje do tego mam niż @Bern ale da się nauczyć :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi