Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Cytat Obelixa Ci nie wystarczy, żebyś się donyślił co i jak? ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Ty jesteś dużo wyższy od Obelixa więc jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 A ile Obelix miał wzrostu? O.o Może się doczekasz ale no nie wiem, muszę się zastanowić xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 A z 177 cm No weź Gralu święta idą, przynajmniej zrób porównanie przed świętami i po świętach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Ale ja się wstydzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Masz czego? Ewentualnie zawody z Tigerem kto będzie miał większy bf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Hahahah jestem za xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Największy jest problem wtedy gdy nie widać pindola podczas sikania a tak to to tłuszczyk może być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 hahah dobry gospodarz trzyma konia pod dachem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Hehe ale fajnie byłoby od czasu do czasu go zobaczyć i nie tylko w lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Hahah widzę że trochę zboczyliście z tematu batonów xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 I to jeszcze w kierunku zboczeństwa. @Tiger rozdawaj bany! To ja naprostuję temat :) Jedliście batony Go On! ? Niby proteinowe koło 3zł smak nawet spoko :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 @Dynloth ja miałem zbierać batony a nie rozdawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Batony możesz zbierac ale bany to trzeba czasami rozdawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Jadłem, smaczne ^^ Oprócz tego energertcznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Hahah xD nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Za szybko czytasz Tak jak z tym doświadczeniem z czytaniem wyrazów z poprzekręcanymi literami @Gralu mi też smakują aczkolwiek mają nawet sporo cukrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 No niestety, ale zawsze możesz uznać, że to sałatka xD Ale, żeby nie było to taka zdrowsza sałatka z białkiem i insuliną ^^ Różowy jest pyszny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Nie jadłem ale spróbuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi