Banan Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Siema widzieliście to? http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Sport/Michal-Materla-gwiazda-polskiego-MMA-i-KSW-zatrzymany-przez-CBS-00033781 Jeżeli to prawda to obstawiam że coś z narkotykami albo przemycaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Czytałem że ostro mu wjazd zrobili na chatę Ale nic mu nie zrobią raczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Dobrze myślałeś za handel narkotykami. ;/ Filmik z zatrzymania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Nie chce mi się poraz kolejny o tym pisać, jak ktoś obserwuje mbie na FB to zna moje zdanie u wszystkie wypowiedzi. Pozdro dla prawdziwych fanów!!!?? Jedna z moich łagodniejszych wypowiedzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 No i pięknie opisane To chyba bateria Ci pada od tłumaczenia tego wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Telefon już wie co go czeka, ja co chwila się wypoiwiadam na tematy polityczne, historyczne itp. a minimum słów to pewnie z 250 xD Znany jestem z tego Choćby o wczorajszym cyrku na wiejskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 I nie napływa Cie fala hejtow za wyrażanie opinii niezgodnej z innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Napływa ale radzę sobie z nimi na chilku, i nawet nie muszę się zniżać do ich poziomu inteletualnego xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 No i bardzo dobrze odpowiedni dystans przede wszystkim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 a co mieli zapukać grzecznie i powiedzieć cbś ?:D nie ma że boli wiedzą że to dobry fighter to nie będą się z nim bawić mają być skuteczni ;) A tak jak informatyk ma narzędzia ułatwiające prace tak i oni mają :) szczerze też bym od razu go potraktował tak :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Dobrze mówisz bo oglądałem i cbs wszędzie robi taki wjazd - taki ich element zaskoczenia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 To dziwne te filmiki oglądacie... Każdy wjazd z granatami... Więc tak, nie na każdym wjeździe używają granatów. Ogólnie to jest chore, kiedy wpadają do mieszkania człowieka z granatami, który się nie ukrywa, jeździ na treningi, szczególnie jeśli ma dwójke małych dzieci, które mogą zostać narażone na stres itp. Skoro sądzicie, że wszystko było prawidłowe to czemu poszła do sądu skarga na to zatrzymanie? To jest niedojrzałe zachowanie, że ktoś ma arsenał to się chce wszystkim na akcji pobawić ale spoko skoro tak uważacie, ale nie życzę wam tego w przyszłości... Mają być tacy skuteczni, to powinni mieć dobre przeszkolenie, rozumiem, że jest dobrym fighterem ale odrazu tasera używać? Mam nadzieję, że to przez to, iż próbowało Go dwóch obezwładnić i ich połamał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 To teraz kwestia tego, że ile osób tyle opinii :) I w sumie masz rację, ale nikt z nas tego nie zmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Gralu postaw sie na ich miejscu i pomyśl czY bawił się z nim ? Sam bym tez sie nie pieprzył. Oni maja byc skuteczni a nie patrzec czy mu kuku zrobia czy nie;) gdybyś nie wiedział.co cie czeka za drzwiami tez bys rzucił flasha :) kazdy kest mądry patrząc z boku ale jakbyś tam był to byś insczej pisał ;) jakby to nie był materla mowilbyś se dobrze zrobili bo mógłbyc uzbrojony :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Miałem pare szkoleń z taktyki zielonej, czarnej więc cos tam wiem, oczywiście nie wiem nawet 1/100 tego co CBŚP... Flash a granat hukowy to jest różnica... Tu chodzi głównie o dzieci... Po drugie interesuje się tym i na różnych filmikach jak sie koleś stawiał to Go szybko obezwładniali nie musieli używać tasera... Podam przykłady: zatrzymanie gangu kantorowców zero granatów hukowych, zatrzymanie szefa gangu paliwowego zero granatów i tasera... A pewnie nowe szkolenie przeszli i zmienili działanie... Jakby zatrzymali Najmana, a nie lubię Go, to też bym stanał w obronie za takie zatrzymanie... A nie powiem chciałem kiedyś należeć do ateków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Teraz nie mogę znaleźć dokumentu na YouTube jak było pokazane jak rozbijali kilka gangów to podrzucę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dla mnie zrobili słusznie ;) dla ciebie nie każdy ma swoje poglądy na ten temat Kwestia gustu PS a co do flasha to wybacz za błąd ale to od cs'a zostało z dawnych lat jeszcze hehe xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 No dokładnie każdy ma inne poglądy :) No nawet bym sobie pogral jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ech... Te czasy z CS'em... Ten klimat 1.6 teraz tylko GO, rangi, skórki itp. A gdzie radość z gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Wszystko się kręci wokół pieniędzy dosyć że w życiu realnym to jeszcze w tej grze. Ktoś musi wydawać żeby inni zarabiali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 1.6 najlepszy xdaz czasem mam ochote pogtac sobie ale nie ma kiedy xd nawet hasla do steama nie pamietam xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Jakiego steama pobiera się normalnie za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Ja zawsze na steamie bezpieczniej było bo nieraz psikus byl w postaci wirusa xxd na tych za free xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 E tam Ja nigdy nie miałem Ale w CSa to chyba każdy grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Taki wjazd na chate za coś takiego... http://m.sportowefakty.wp.pl/mma/669790/znamy-szczegoly-materialu-dowodowego-w-sprawie-michala-materli-prokuratura-milic?src01=6a4c8&src02=facebook_sportowefakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi