Administrator Dynloth Napisano 1 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Siema jadł ktoś z Was sushi? Smakuje Wam? :) Ja kiedyś jak próbowałem pierwszy raz to mi nie smakowało wogole. Teraz ostatnio kupiłem z dziewczyną opakowanie z biedronki i z lidla dla porównania i żeby spróbować znowu. Tak wyglądały opakowania : Opakowanie po lewo z lidla. No to dobra pomyślałem zobaczymy jak się różnią smakami :) Po otwarciu pudełek mamy taki widok : Praktycznie to samo :) Spróbowałem jednego i drugiego i smak taki sam z obu sklepów ale już bardziej mi przysmakowalo. Do testów przyłączyli się moi rodzice którzy stwierdzili że to jest lipa straszna i zabrali nas na prawdziwe sushi które wyglądało tak: I tu już Wam powiem że polubiłem sushi Smak konkretny coś innego niż codzienne posiłki. Za ten zestaw wyszło nas 150 zł ale warto. Przekonałem się do jedzenia sushi, a Wam smakuje czy nie? :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 2 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 sushi jest pyszne ale tylko w lokalach jak nie zapłaci się ok 70 zł to nawet nie ma co liczyć na dobre sushi ;C Wtedy wiadomo przynajmniej że wszystko świeże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 2 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja nie jadłem nigdy sushi i chyba się nie skuszę Jakieś makroskladniki ma to gdzieś rozpisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 W sumie to bym spróbował Da się najeść? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 szczerze to zależy jaką porcje zamówisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja jeszcze nie jadłem ale jak będzie okazja to chętnie spróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 No powiem Ci, że ja zjadłem z 7 sztuk i byłem taki pełny, że masakra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Jak lubisz Sushi, to koniecznie spróbuj Ramen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Wygląda fajnie chętnie spróbuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Zalecam w dobrej knajpie spróbować. Mistrzem pałeczek nie jestem, ale to danie mi zasmakowało i tam wrócę. Ludzie polecają Ramen z mięsnymi szaszłykami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 W Radomiu mamy dobre Sushi Room to tam myślę, że będzie okej, bo nie jesteś z Radomia żeby polecić knajpkę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jak Sushi dobre mają to i Ramen musi taki być. Niestety nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi