matrix4322 Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Witam,jestem Dominik i mam 16 lat. Jak widać jestem tu nowy i dopiero zaczynam swoją przygodę z ćwiczeniami Street Workout. Jakiś czas ćwiczyłem z hantlami.Oprócz tego gram w piłkę nożną w klubie sportowym, w wolnym czasie biegam,gram w siatkówkę. Chcę was prosić by ktoś mi ułożył plan ćwiczeń. Waga 66 kg Podciągnięć max 15 pompki 50 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Siemanko witaminy w rodzinie, po plan się zgłoś do @Dynloth :) To sporo trenujesz, dietę trzymasz jakąś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 No siema nawet dobre statystyki jak na początek :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix4322 Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o dietę to tu jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Dlaczego problem? :) Słodycze wcinasz? Siemanko, witamy w teamie, zaraz Ci podrzucę link dotyczący planu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Tu masz link: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 diete na samym początku panowie najpierw niech się w ćwiczenia wdroży narazie niech trzyma michę taką jaką mama mu serwuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi