Trip Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Ostatnio przeglądałem artykuły odnośnie spalania kalorii podczas seksu jak i czynności intymnych, więc układając szczegółowe diety możecie to uwzględnić Całowanie - 68 kcal Masaż partnera - 80 kcal Seks oralny - 200 kcal Romantyczny taniec - 206 kcal Seks - 288 kcal Seks Intensywny - 476 kcal Wartości oczywiście w przybliżeniu, ale dosyć interesujące 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Ile to się zwiększa, kiedy partnerka udaje niedostępną? ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Haha, myślę że to się nie wlicza w w/w schemat To już wedle uznania i uparcia partnerki I weź tu zrób masę z nimfomanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakby tak człowiek miał wszystko liczyć to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 4 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Hmmm w sumie to bym sobie redukcje zrobił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Haha no w sumie już wakacje niebawem, więc można już działać w tym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 O Pany To ja w ciągu nocy spalę ponad 1000 kcal I się dziwię czemu masy nie mogę nabrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Haha i po co komu cardio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi