Marcinv94 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Witam was jestem Marcin^^mam 20 lat mieszkam w Warszawie i mam swoją grupkę małą SW(nieoficjalną). ćwiczę SW dokładnie rok wg strony UT:) bo gdy się zarejestrowałem i od razu polepszyłem jakość swoich treningów:). umiejętności się zwiększają z treningu na trening , ta strona motywuje mnie do działania a wiadomo życie potrafi dać w kość lecz gdy się tu poczyta parę postów od razu chęci do działania są . Aktualnie umiem podciągać się na jednej ręce to chyba moja najlepsza umiejętność jaką nabyłem utrzymuję front levera na jedną nogę wiec progress jest , bo kiedyś to nawet podciągnąć się 5 razy nie mogłem . Podziękowania dla Adminów tej strony za "odnowienie" niej oraz za info przekazane ) wielkie pozdro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Siemka, masz racje, forum bardzo motywuje, Niech progres będzie z Tobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinv94 Posted December 13, 2014 Author Report Share Posted December 13, 2014 Motywacja to najważniejsza część reszta to już tylko działanie ;D czego nie brakuje mi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 13, 2014 Administrator Report Share Posted December 13, 2014 Witaj jest mi bardzo miło czytać takie opinie na temat naszego forum. :D Z całych sił będę sie starał żeby było bardziej aktywne niż poprzednie w czasach szczytowej formy. Tobie życzę tylko dużo dużo siły, bo wiem ze resztę zrobisz sam.:D Pozdrawiam i powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinv94 Posted December 13, 2014 Author Report Share Posted December 13, 2014 dzięki tobie też powodzenia :D może kiedyś do wawy przyjedziesz to sie walnie jakiś trening kiedyś :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 14, 2014 Administrator Report Share Posted December 14, 2014 Dzięki. ;D Z wielką chęcią, mam nadzieję że w wakacje uda nam się w końcu zlot zorganizować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinv94 Posted December 14, 2014 Author Report Share Posted December 14, 2014 fajnie by bylo ... bo na warszawie włochy jest taki wielki plac że aż głowa boli! wpisz drążki na WAT :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Powodzenia w treningach ! Do wakacji pewnie prawko będę mieć,także no kto wie. Kiedyś się może przejadę ! :D Potyrać z Wami :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 14, 2014 Administrator Report Share Posted December 14, 2014 No takie drążki to dobra sprawa, ja bawiłem się na podobnym OSM`ie w Bukówce na poligonie wojskowym. Też dobra frajda. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Witaj:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts