Trip Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Cześć ekipa! Macie słabość do słodyczy? Jak tak to do jakich? Jak sobie z tym radzicie? Ja mam straszną słabość do słodyczy i ciężko mi sobie z nią poradzić. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 No to witaj w klubie ? Ja mam to samo, prawie codziennie wejdzie u mnie kitkat albo bueno ? Niebawem zaczynam redukcje więc myślę że wtedy się ogarnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Ja mam na to sposób. Nie nazywaj tego słabością. Ja nazywam miłością ^^ Akceptuję tą miłość xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Haha a co dokładnie najczęściej jest ta miłością? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Milka, Kinder Penguin i żelki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Witam, moje drugie imię to słabość do słodyczy xD Ostatnio np zawsze przed treningiem zjem sobie całą paczkę Pryncypałek Takie tam marne 1000 kcal xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 W dniu 11.03.2018 o 21:18, Gralu napisał: żelki Nie boli Cię brzuch po nich? ? W dniu 12.03.2018 o 10:56, Tiger napisał: Pryncypałek Pryncypałki są boskie :D:D Myślę że każdy ma słabość do słodyczy teraz jak sobie z tym poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Bardzo prosto: pogodzić się z tym xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Ej, weź nie.. Wchodzę na redukcję, nie mogę jeść słodyczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Pryncypałki ? Nazistowskie luftWAFFELKI ??? Nie boli ? A na stawy dobre ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Dużo ich jesz? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 A o czym mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 O żelkach na stawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Mnie to zawsze boli brzuch po żelkach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Ja to lubię sobie snickersa zjeść albo Prince polo ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nela33 Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Prince polo to zdecydowanie numer jeden^^ co do żelek, to też mnie boli po nich brzuch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 No nie powiem też lubię A żelki tylko w ograniczonej ilości, ale z tym też ciężko bywa ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi