Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 No to pomożemy w spełnieniu cudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To wchodzę w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Na trampolinach mogę będę mógł robić salta Ale na pewno pomogę przy nauce, mam doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jeszcze, żeby mieszkać gdzieś bliżej Was to takie treningi były by możliwe Powinni w jakimś mieście w jednej dzielnicy zaludnić wszystkie ćwiczące osoby najlepiej podobne rzeczy, wtedy zawsze by było z kim iść na trening i jeden od drugiego by się uczył. Dodatkowo jeszcze, żeby na tej dzielnicy była wielka wypasiona salka akrobatyczna i przy każdym bloku plac z drążkami do ćwiczeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Albo coś jak akademik dla sportowców z całej polski, najlepsza hala ze strefami do wszystkich sportów w jednej miejscowości i mieszkania dla wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 I do tego akademika, żeby co jakiś czas odwiedzali nas łowcy ambasadorów marki, żeby zarabiać na reklamowaniu jakiegoś produktu skoro wszyscy by mieli świetną sylwetkę i by się nadawali Jakoś w końcu trzeba zarabiać na życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Haha oczywiście że tak, nawet myślę że wtedy byś się skusiła na naukę salt do nagrania filmu marketingowego na zlecenie reklamodawcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Wtedy to oczywiście, że cisnęłabym to salto. Albo ewentualnie kupiłabym sobie dublera, potem szybki montaż filmu, odpowiednie filtry i ciach! zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Haha można i tak Na patencie Tylko weź teraz takiego dublera znajdź z takimi długimi włosami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Peruke się załatwi. I jeszcze koniecznie nie może być program do montażu w wersji DEMO tylko PRO i elegancko się wszystko przerobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 No to ja już taką usługę Ci za darmo wykonam Swoją drogą fajnie byś wyglądała robiąc salto w tył np Więc może jednak kiedyś spróbujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jak na razie to nie wiem jak się za to zabrać, żeby pokonać strach i żeby to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja mojej siostrze strach przełamałem właśnie z trampoliny do basenu z gąbkami Może i u Ciebie by się to sprawdziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja chyba potrzebuje do tego zajęć indywidualnych i nadzwyczajnej cierpliwości trenera, wtedy dałabym radę wykonać może jakieś mikro-ruchy bo większych się boję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Co Ty wpadniesz kilka razy w gąbki to Ci się spodoba i nikt Cię nie wyciągnie stamtąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Może kiedyś spróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi