Jack Carver Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Cześć Jestem tu nowy. Mam 17 lat i trenuję street workout od 2 lat. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem na filmikach w internecie ten sport, od razu stwierdziłem że jest to niesamowite i muszę tak umieć. Jak się szybko okazało, nie miałem siły ani razu się poprawnie podciągnąć, zaczynałem robiąc łatwiejsze wersje pompek w domu, ale się nie poddałem Od kiedy zacząłem trenować przytyłem 15 kg (byłem skrajnym ektomorfikiem), poprawiłem sylwetkę, siłę, ale także charakter, za co uwielbiam ten sport Po kilku miesiącach zacząłem notować szybki progres w sile w bazowych ćwiczeniach, z trikami jest sporo słabiej, między innymi ze względu na mój wzrost (1,90m), ale staram się 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Siemanko, witamy w rodzinie. No to powiem Ci ze wzrost masz troszkę za duży jak na Street Workout, ale są tacy którzy sobie świetnie radzą nawet z takim wzrostem. Nie pamiętam jak się nazywał kolega Adama Raw on miał chyba tyle wzrostu i wszystko ładnie robił Masz jakieś swoje filmiki na yt, czy jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Carver Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Filmików jeszcze nie mam, może za kilka miesięcy jakąś sklejkę zrobię. Umiem głównie prostsze elementy, choć wystarczy kreatywność i na drążkach można najróżniejsze rzeczy robić (np. wiszenie na palcach u stóp głową w dół czy nieskończona ilość kroków do muzyki połączonych z podciąganiem daje super efekt) Z jednej strony irytujące jest kiedy widzę na grupach o SW na facebooku jak 14-latek ma jakieś 1,6m wzrostu i pisze że ćwiczy kilka miesięcy dołączając filmik jak już straddle planche próbuje i jakoś to wygląda u niego, ale widziałem też na instagramie osoby które mają 1,95m i robią fronta na 1 ręce, także na upartego chyba się da 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Super podejście na pewno daleko zajdziesz z takim nastawieniem. Fajnie ze do nas dołączyłes, witamy Cię w ekipie. Sam trenujesz czy masz jakiś kolegów od treningow a może w jakiejś ekipie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Carver Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Mamy ekipę Street Workout Oława. Było w niej naprawdę sporo osób ale brakowało trochę zgrania, niektórzy przychodzą trenować już raczej okazjonalnie i w mieście na ten temat po powstaniu parku do SW zrobiło się trochę cicho, ale zaczyna się sezon więc może jakoś to odżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Carver Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Mamy ekipę Street Workout Oława. Było w niej naprawdę sporo osób ale brakowało trochę zgrania, niektórzy przychodzą trenować już raczej okazjonalnie i w mieście na ten temat po powstaniu parku do SW zrobiło się trochę cicho, ale zaczyna się sezon więc może jakoś to odżyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 No to trzymam kciuki za Twoją ekipę, mam nadzieję że się uda. W grupie zawsze lepiej się ćwiczy, tym bardziej na takim placu Ten placyk z firmy flow parka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Siemanko! 15 kg to ładnie nabrałes na siebie A jak trafiłeś na Street Workout, wiem że przez filmiki ale ktoś Ci podesłał czy sam przypadkowo znalazłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Carver Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Co do placu to jest on raczej jakiejś mniej znanej firmy, kosztował kilkanaście tysięcy złotych a w innych miastach z reguły są takie po kilkadziesiąt tysięcy. Widać różnicę po dostosowaniu grubości rurek, ich mocowaniu i stanie po zimie, ale plusem dla mnie jest to że i drążki i poręcze są dość wysokie co dla mnie jest w sam raz (na najwyższych drążkach jak wiszę nie dotykam stopami ziemi). Właśnie natrafiłem na street workout widząc w internecie filmiki z otwarcia placu w moim mieście, zainteresowałem się co to takiego jest i jak zacząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 No i super, teraz masz sport który można trenować całe życie Czyli w obstawiam że to plac firmy OneMove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Kilka km od mojego miasta jest placyk z tej firmy i tak jak mówisz drążki za grube i dosyć wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Carver Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 U mnie jest coś takiego Zdjęcie z zawodów, ten back lever nie mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Galanty placyk, to musi by to jeszcze jakaś inna firma której nie znam Nawet galanty, ćwiczyłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi