Trip Napisano 17 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Siemanko ekipa, w jakich koszulkach i spodenkach trenujecie, jakie polecacie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Carver Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Świetne są koszulki typu rashquard, takie jakich używają m.in. ludzie trenujący MMA - są bardzo lekkie, wygodne i termoaktywne, nie mają drażniących szwów itp., często produkowane z ciekawymi nadrukami. Wadą jest cena bo jednak taki rashquard jest sporo droższy od przeciętnej koszulki. Tank-topy bez rękawów także spoko, a spodenki zwykłe poliestrowe, bo w dżinsowych lub materiałowych z guzikami itp. ciężko będzie robić chociażby brzuch 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Ja różnie, nie mam wygórowanych wymagań. W termoaktywnych koszulkach się dobrze ćwiczy, ale ze względu na ich cenę jest szkoda je używać na treningach w szczególności przy dynamicznych elementach gdzie jest duża szansa na otarcia o drążek. Tak jak ja kupiłem Under Armour za 160 zł to nie odważył bym się założyć na drążek A koszuleczka zwykła lub bez jest okej Spodenki krótki zwykle materiałowe, aczkolwiek jestem ciekaw z termoaktywnyni spodenkami jakby się ćwiczyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Ja to nie używam żadnej przeznaczonej odzieży sportowej, normalne spodenki, normalna koszulka i ostro na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi