Trip Posted April 17, 2018 Report Share Posted April 17, 2018 Siemanko ekipa, w jakich koszulkach i spodenkach trenujecie, jakie polecacie? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Carver Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Świetne są koszulki typu rashquard, takie jakich używają m.in. ludzie trenujący MMA - są bardzo lekkie, wygodne i termoaktywne, nie mają drażniących szwów itp., często produkowane z ciekawymi nadrukami. Wadą jest cena bo jednak taki rashquard jest sporo droższy od przeciętnej koszulki. Tank-topy bez rękawów także spoko, a spodenki zwykłe poliestrowe, bo w dżinsowych lub materiałowych z guzikami itp. ciężko będzie robić chociażby brzuch 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted April 18, 2018 Administrator Report Share Posted April 18, 2018 Ja różnie, nie mam wygórowanych wymagań. W termoaktywnych koszulkach się dobrze ćwiczy, ale ze względu na ich cenę jest szkoda je używać na treningach w szczególności przy dynamicznych elementach gdzie jest duża szansa na otarcia o drążek. Tak jak ja kupiłem Under Armour za 160 zł to nie odważył bym się założyć na drążek A koszuleczka zwykła lub bez jest okej Spodenki krótki zwykle materiałowe, aczkolwiek jestem ciekaw z termoaktywnyni spodenkami jakby się ćwiczyło 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted April 26, 2018 Report Share Posted April 26, 2018 Ja to nie używam żadnej przeznaczonej odzieży sportowej, normalne spodenki, normalna koszulka i ostro na trening Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts