Jump to content
Workout Athletes

#Hannibal For King

T-man
 Share

Recommended Posts

Rozpoczynam tu temat o moim ulubieńcu w świecie SW - przeczący prawom fizyki, wielki jak ciężarówka uliczny wojownik Hannibal For King. Moja inspiracja, mistrz ćwiczeń na poręczach, udowodnił już nieraz, że silna wolą można wiele zdziałać. 20 lat treningów, zero diety, unikanie siłowni, muzyka, rozciąganie przed i po treningu. Efekty widać gołym okiem. Dla zainteresowanych dołączam poniżej garść materiałów o tym zawodniku.

Wywiad:

http://www.trecteam.com/wywiad-z-hannibal-for-king/

Umiejętnośći /video/

Mam nadzieję że niniejsze materiały zmotywują kogoś do dalszych treningów

images?q=tbn:ANd9GcS_5K9tNq_53NCNtno4IPBtkJ2iT6jwwjEAy7UmcZD3QtxXCjPO

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Przez 20 lat wyrobił swój styl. Największe propsy za to!

Jednak brak diety to nic, czym można się pochwalić. Z wywiadu dowiedziałem się, że zaczynał w gettcie no i... cóż jedzenia i wszystkiego innego za dużo nie było.

Ja diety również nie trzymam, po prostu jem jak jestem głodny i przede wszystkim z zasadą wiem co jem. Nie ma po co utrudniać sobie życia liczeniem dzień w dzień makrosów i płakania, że zjadłem o 100kcal za dużo lub za mało :P. Oczywiście nie sugeruję, że ktoś tutaj tak robi, ale cóż mam znajomych z siłowni i czytam co nieco o kulturystyce :P

Wracając, gość jest super, ale chodzenie na siłownię to nic złego, sam nie korzystam z ciężarów zewnętrznych, ale wydaje mi się, że chodzi Ci o POJĘCIE typowego gościa z siłowni, który robi tylko te partie, które widać, prawie wszystkie ćwiczenia izolowane i to jeszcze na maszynach :P.

Wywiad:

Niesamowity zawodnik, to fakt. To prawda że taki poziom można osiągnąć w kilka lat, ale jego doświadczenie jest godne najwyższego szacunku. Wydaje mi się, że Hannibal zbliżył się już do swojego potencjału genetycznego i nie zrobi już znaczących postępów,ale dla mnie już zawsze będzie numerem jeden i wzorem do naśladowania :D

Myślę, że jeszcze sporo może osiągnąć, raczej to nie koniec jego potencjału.

Po za tym, chyba nie do końca można ten efekt osiągnąć w ciągu kilku lat.

Gość przez te 20 lat robił to co robił, i mięśnie jednak myślę, że są bardziej wyrobione, przystosowane do tego co robi.

Chociaż gość po kulku latach może mieć wyniki takie same jak on, to lata robią swoje.

Nie znam się na anatomii tak dogłębnie, ale chyba mówię o jakości mięśnia, ale może fejkuję :P.