Administrator Dynloth Posted December 15, 2014 Administrator Report Share Posted December 15, 2014 Siemanko, co myślicie o Facebooku? Dosyć nietypowy temat ale jestem ciekaw jakie jest Wasze zdanie o tym olbrzymie. Według mnie FB już osiągnął maksymalny poziom funkcjonalności i tylko czekać, aż będzie tracił na popularności. Sam zaobserwowałem u swoich znajomych, że albo już nie mają konta na FB, albo używają go tylko w postaci komunikatora. No i pozostają nieliczni którzy używają go do reklamowania. W tym i ja. ;D A jak jest Wasza opinia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Dla mnie zazwyczaj jako komunikator. Nie używam GG,to wchodzę na FB. Moi znajomi też nie mają tych GG itp. No i przydaje się jak ktoś wstawią dobre rapsy,które warto posłuchać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 15, 2014 Author Administrator Report Share Posted December 15, 2014 Zgadzam się. A jak myślisz może się jeszcze rozwinąć bardziej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Raczej sie już nie rozwinie bardziej, chyba, że zakupy będzie przez niego robić ; D A propos fejsika to wrzuciłem na naszą grupę link, może starzy wyjadacze zobaczą i powrócą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 I to chyba zaczyna działać ;D . Btw Dominik ty nie jesteś w tej grupie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 16, 2014 Author Administrator Report Share Posted December 16, 2014 Jestem, tyle że od kilku miesięcy nie mam FB. ;D Dzięki za pomoc z rozkręceniem forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Hah a prosze, ja bym bez fb był nie poinformowany, bo czy pograc w gałe czy jakies gotowce na sprawdziany, wszyscy robią to na fb, nawet do gg juz hasła zapomniałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 16, 2014 Author Administrator Report Share Posted December 16, 2014 No fakt, że FB zniszczył większość komunikatorów i różnych for, no ale nic nie poradzimy. Mi tam jest dobrze bez FB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Fakt faktem że dużo osób starszych odchodzi od FB bo zwyczajnie nie ma tam co robić, granie w głupie gierki itd się już znudziło i większość używa FB do komunikowania się w sprawie zlotów jakiś spotkań czy promowania się, ale jeśli się dobrze opanuje forum będą ciekawe wątki, informacje, pomoce to będzie więcej osób tylko trzeba promować forum, jak będę miał trochę czasu w czwartek to wrzucę na stronę mojej grupy to wzajemnie będziemy się pozycjonować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 16, 2014 Author Administrator Report Share Posted December 16, 2014 Czemu nie. Tak na prawdę to mam jeszcze tyyyyle rzeczy do zrobienia z Naszym serwisem, a tyyyyyyyyyyyyyyyyle pomysłów. ;D Wracając do FB, to widzę, że wszyscy mamy taką samą opinię. A pomyślcie ile związków takie FB zniszczyło. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 -Już mnie nie kochasz!!! -czemu tak myślisz??? -polubiłeś zdjęcie tej ździry. A tak na poważnie to mogło zniszczyć trochu związków. Nigdy nic nie wiadomo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Facebook nie może upaść, chyba nigdy nie upadnie. On wie wszystko o wszystkim i każdym. Ludzie nie dość, że piszą gdzie są, to jeszcze kiedy z kim, zaznaczają na mapkach. Kurde ma większą bazę danych od CIA FBI i wszystkich tych rządowych organów. Facebook dobra rzecz, tylko korzystać trzeba umieć. Ja ostatnio trochę za długo siedzę, ale to chwilowe :>. Dobry jest, ale bez niego dało, by się żyć. Ma ten plus, że są tam wydarzenia np. jakiś festiwal, ale... cóż wydarzenia można znaleźć również w innych serwisach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Ja to samo , wchodze na fb na chwile , zeby zapytac sie coś kogoś czy tam pogadać pare minut i tyle . Od czasu do czasu popatrze sobie na jakieś zdjęcia i filmy Michała karmowskiego czy jakiegoś innego sportowca i na tym sie konczy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts