Jump to content
Workout Athletes

Facebook

Dynloth
 Share

Recommended Posts

• Administrator

Siemanko,

co myślicie o Facebooku? Dosyć nietypowy temat ale jestem ciekaw jakie jest Wasze zdanie o tym olbrzymie.

Według mnie FB już osiągnął maksymalny poziom funkcjonalności i tylko czekać, aż będzie tracił na popularności.

Sam zaobserwowałem u swoich znajomych, że albo już nie mają konta na FB, albo używają go tylko w postaci komunikatora. No i pozostają nieliczni którzy używają go do reklamowania. W tym i ja. ;D

A jak jest Wasza opinia?

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fakt faktem że dużo osób starszych odchodzi od FB bo zwyczajnie nie ma tam co robić, granie w głupie gierki itd się już znudziło i większość używa FB do komunikowania się w sprawie zlotów jakiś spotkań czy promowania się, ale jeśli się dobrze opanuje forum będą ciekawe wątki, informacje, pomoce to będzie więcej osób tylko trzeba promować forum, jak będę miał trochę czasu w czwartek to wrzucę na stronę mojej grupy to wzajemnie będziemy się pozycjonować

Facebook nie może upaść, chyba nigdy nie upadnie.

On wie wszystko o wszystkim i każdym. Ludzie nie dość, że piszą gdzie są, to jeszcze kiedy z kim, zaznaczają na mapkach. Kurde ma większą bazę danych od CIA FBI i wszystkich tych rządowych organów.

Facebook dobra rzecz, tylko korzystać trzeba umieć.

Ja ostatnio trochę za długo siedzę, ale to chwilowe :>.

Dobry jest, ale bez niego dało, by się żyć.

Ma ten plus, że są tam wydarzenia np. jakiś festiwal, ale... cóż wydarzenia można znaleźć również w innych serwisach.