Goku Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Co ćwiczymy: brzuszek! Czas treningu: ~6 minut dziennie Poziom: easy ćwiczenia zawarte w filmiku nie są specjalnie wymagające (po 2-3 dniach nie sprawiają żadnego problemu), a myślę, że seryjka dziennie daje bardzo dużo. Od tygodnia dołączam je do treningu od Dynlotha i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Już widzę rezultaty. Spróbujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Fajne, fajne można spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Też chętnie spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 I jak oceniacie trening? Dla mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Trening lekki, ale da się odczuć. Można poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ok ;D kiedy wrócę do gry to z chęcią spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Mi się podoba, na pewno lepsze od A6W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mnie po A6W strasznie bolały plecy. Pod koniec robiło się go strasznie długo i to mnie wkurzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mogę robić to co dzie? po każdym treningu czy nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goku Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mięśnie brzucha regenerują się najszybciej, więc myślę, że śmiało możesz ćwiczyć codziennie (ja tak robię ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 A koleszka ma dobrą rzeźbę. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiola88 Napisano 10 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Również bardzo chętnie wykonam te ćwiczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 No rzeźba fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paxonek123 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Sory że odświeżam, ale czy można wykonywać te ćwiczenia przy problemach z odcinkiem lędźwiowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi