Wiola88 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Skoro już tutaj do Was zawitałam, to z wielką przyjemnością się przedstawię i co nie co napiszę tak na wstęp. :D Otóż, mam na imię Wiola... wiekowo też troszkę na liczniku nabiło, bo 25l., jestem z Tarnowskich Gór, gdzie również mamy swoją grupę SW, a już pod koniec września zostanie zbudowany i otwarty plac do treningów na który tak bardzo czekamy. Ja dotychczas swoje doświadczenia sportowe powiązane miałam z piłką nożną, judo oraz siłownią - nadszedł więc czas, aby poświęcić się również SW, co daje mi ogromną radość, satysfakcję a co najważniejsze MOTYWACJę!! To tyle, raz jeszcze witam wszystkich. "NO PAIN. NO GAIN" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Witaj! A Wasza grupa ile osób liczy i jak się nazywacie? Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiola88 Posted August 4, 2013 Author Report Share Posted August 4, 2013 Przyznam szczerze, że ta liczba jest ciągle ruchoma Ogółem, jak na razie będzie ok. 20 osób, natomiast przez okres wakacyjny wiadomo, z treningami bywa różnie. Dzisiaj była nas czwórka tylko, ale mimo to, nie przeszkadza nam ten fakt w ćwiczeniach - zawsze dajemy z siebie wszystko! A grupa nazywa się: Street Workout Tarnowskie Góry Tak po prostu o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mini Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Witam witam i życzę powodzonka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Hej Miło, że macie taką grupę Motywacja i chęci to jedno, ale i tak z ekipą pracuje się o wieeeele lepiej Powodzenia! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Siemanko, jak widzę pracowita z Ciebie dziewczyna :D Powodzenia w dalszych treningach :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiola88 Posted August 4, 2013 Author Report Share Posted August 4, 2013 Zgadzam się z tym, że z ekipą zdecydowanie o wiele lepiej się pracuje :D @Bem: Staram się z siebie dawać wszystko :D Mam nadzieję, że w najbliższym czasie wrzucę jakieś zdjęcia z SW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Witaj, z chęcią zobaczę Wasz plac i Wasza grupę. Jakieś filmiki nagrywaliscie? :D życzę powodzenia i wytrwalego dążenia do celu. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiola88 Posted August 4, 2013 Author Report Share Posted August 4, 2013 Jak na razie niewiele... Ale z pewnością będą jakieś nagrywane i poinformuję o dacie otwarcia naszego placu do SW Może znajdzie się ktoś chętny, by się pojawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 A przedział wiekowy Waszej grupy jaki jest? I Ty jesteś jedną kobietą która tam ćwiczy? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Chętnie zobaczę te zdjęcia i myślę że inny też by chcieli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Potwierdzam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 5, 2013 Administrator Report Share Posted August 5, 2013 Witaj Wiola. A długo już ćwiczycie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saper Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Hej. Witaj. Wytrwałości. Nie daj się brakowi motywacji. Zresztą wydaje mi się, że w tym gronie zawsze jest ktoś kto potrafił będzie pomocy udzielić. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiola88 Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 quake napisał(a): A przedział wiekowy Waszej grupy jaki jest? I Ty jesteś jedną kobietą która tam ćwiczy? :D Co do przedziału wiekowego, no to ciężko teraz określić, gdyż grupa jest ruchoma tak, jak wcześniej wspomniałam... Ale myślę, że tak 17 - 29 z czego ja i kolega jesteśmy najstarsi, hehe. :P Dziewczyny też czasem wpadają na treningi, ale wiadomo - różnie to bywa. Wczoraj na treningu byłam jedna, jedyna także trzeba było dorównać chłopakom, co nawet nie?le wyszło. Grupa istnieje od ośmiu miesięcy, ja natomiast dopiero zaczęłam tak konkretnie trenować od niedawna, gdyż wcześniej nie pozwalała mi na to kontuzja, która fakt faktem była dość dawno, ale muszę wskoczyć w tryb pełnych obrotów. :) Dziękuję Wam tak w ogóle, za ciepłe przywitanie. :P Miło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 5, 2013 Administrator Report Share Posted August 5, 2013 A jak z treningami, ustalone są stałe, czy według osób którym pasuje? Po 8 miesiącach można już dużo osiągnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiola88 Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Treningi są ustalone na stałe. Były przez cały tydzie?, ale ze względu na fakt, że ja i moich dwóch kolegów (prowokatorów całego zamieszania, czyli tych na których wszystko spoczywa) jesteśmy osobami ciężko pracującymi harmonogram zmienił się, jak na razie do stopnia: poniedziałek,piątek - wolne, wtorek, środa, czwartek, sobota, niedziela - trening. Czasem zdarza się, że wyjątkowo (do tej pory zdarzył się raz) sobota jest wolna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 11, 2013 Administrator Report Share Posted August 11, 2013 I w godzinach pó?niejszych ćwiczycie, np 18? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts