Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko ;D Mi tak większość ciast podchodzi ) Dobra przejdę do sedna sprawy ;D Dziś trening ogólny ;D Była pompa ostra , na koniec treningu zmęczenie niesamowite czuje każdą część ciała , od góry do dołu; ) Jest dobrze, jak mówiłem że dziś sobie coś dołożę do ćwicze? , i dodałem :D Dokładnie podciąganie podchwytem zamkniętym te ćwiczenia robiłem na maksa 12/9/11 ;D W Między czasie robiłem sobie przejście z FrogStand do HandStand :D Szamka standardowa kurczak+ryz+warzywa+ nareszcie mój sos sł-kwa :D pozdroo ;D

Siemaneczko ;D Dziś następny dzie? zmaga? z treningiem Dzisiejszego dnia zmagałem się z klatką i tricepsem Trening poszedł ciężko ale znakomicie , ten moment gdy wiesz że już nie masz sił , a dalej musisz robić :D Czułem "ból" w mięśniach , ale to nic jest to oznaką że jestem krok do przodu w osiągnięciu mojego celu Wykonałem wszystkie ćwiczenia + doałem sobie na koniec przejścia z FS do HS Szamka to kurczak+ryz+papryka+pieczarki+cebula+czosnek+sos :D POZDROO: )

SIemanko :D Jak Pisałęm wczoraj nie było znów treningu mam za dużo nauki , chciałbym poćwiczyć ale nauka .. :D Klasówka z Polskiego , spr biola , spr niemiec ;D ALe Jutro już zrobię trening ;D Czyli polącze jutrzejszy z wczorajszym i dzisiejszym :D No to będzie coś jak zrobie ;P Także miłych treningów , smacznych posiłków potreningowych Siemankoooooo :D

Siemanko :D Dziś pierwszy trening po 2 dniach wolnego od cwiczen Dzisiejszy trening to ABS+PLECY+BICEPS+BARKI+PRZEDRAMIę XD Trzeba było troszkę nadgonić ;P Z ABS 2 ćwiczenia , i plecy+biceps 3cwiczenia :D Przyszedł czas na dzisiejszy trening :D łanie weszły ćwieczenia ;D Zmęczenie brało górę ale się nie poddawałem i robiłem tak jak musiałem Nie mogłem doczekać się tego treningu :D żle się czułem z tym że nie mogę poćwiczyć Ale jestem tak czy tak zadowolony , bo dziś weszła po raz pierwszy flaga :D Nie taka idealna ,ponieważ miałem ugięte nogi ;p Utrzymałem tak z kilka sekund.Czuję że coraz bliżej mi do dobrego HF. Ryż się gotuję , a zaraz zaczynam robić sobie kurczaczka :D Także życzę Wam jak i sobie powodzenia w treningach. Nie poddawajcie się,walczcie! POZDROO