Crazy Monkey Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Uwielbiam sie napychac plackami Moja mama dzis przyrzadzila gyros i 3 ciasta :d nie wiem po co az 3 ale nie narzekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ale Ci dobrze, chociaż nie narzekam, bo też mam raz na jakiś czas. Najlepsze to oczywiście jabłecznik i karpatka, ale większość ciast jest pysznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja też uwielbiam jabłecznik :D ale karpatka to juz nie podchodzi mi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Siemanko ;D Mi tak większość ciast podchodzi ) Dobra przejdę do sedna sprawy ;D Dziś trening ogólny ;D Była pompa ostra , na koniec treningu zmęczenie niesamowite czuje każdą część ciała , od góry do dołu; ) Jest dobrze, jak mówiłem że dziś sobie coś dołożę do ćwicze? , i dodałem :D Dokładnie podciąganie podchwytem zamkniętym te ćwiczenia robiłem na maksa 12/9/11 ;D W Między czasie robiłem sobie przejście z FrogStand do HandStand :D Szamka standardowa kurczak+ryz+warzywa+ nareszcie mój sos sł-kwa :D pozdroo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 To jest dobrze. Oby tak dalej, ja dopiero zaraz idę ćwiczyć, bo jadłem jakiś czas temu i muszę odczekać, a wcześniej byłem na basenie i siły nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 I jak przejście z FS do HD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ciało uniosę , wszystko jest okey , ale muszę jeszcze dopracować HS :D Bo jak robię przejście z FS do HS to mnie przechyla to przodu Ale już jest coraz lepiej ;D Wcześniej bym tego na pewno nie zrobił ) Teraz robię to dzięki Tobie :D DZIęKI ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Też miałem z tym problem. ćwicz, ćwicz, w szczególności sam HS, a zrobisz. Nie dzięki mnie. To wszystko to tylko i wyłącznie Twoja ciężka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie poddam się , osiągnę swój cel! Gdyby nie ty , to nie byłoby planu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Plan, to tylko część sukcesu. Myślę, że kiedyś spotkamy się na wspólny trening. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mam taką nadzieję , wszystko jest możliwe :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Siemaneczko ;D Dziś następny dzie? zmaga? z treningiem Dzisiejszego dnia zmagałem się z klatką i tricepsem Trening poszedł ciężko ale znakomicie , ten moment gdy wiesz że już nie masz sił , a dalej musisz robić :D Czułem "ból" w mięśniach , ale to nic jest to oznaką że jestem krok do przodu w osiągnięciu mojego celu Wykonałem wszystkie ćwiczenia + doałem sobie na koniec przejścia z FS do HS Szamka to kurczak+ryz+papryka+pieczarki+cebula+czosnek+sos :D POZDROO: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 To ładnie Ci idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja dzisiejszy trening sobie odpuszczam , muszę się sporo pouczyć na jutro .. Nie wiem ogólnie czy jutro też poćwiczę bo w czwartek też pory sprawdzian z rozszerzonej bioli .. ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O kurka to nie?le, ale godzinka jakaś może się znajdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Oby się znalazło bo mam strasznie dużo do nauki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nie ma co bez przerwy więcej niz 15-20 minut się uczyć bo to i tak nic nie daje :D mózg się męczy :D więc co 15-20 minut jakieś 3 serie jakiegoś ćwiczonka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 SIemanko :D Jak Pisałęm wczoraj nie było znów treningu mam za dużo nauki , chciałbym poćwiczyć ale nauka .. :D Klasówka z Polskiego , spr biola , spr niemiec ;D ALe Jutro już zrobię trening ;D Czyli polącze jutrzejszy z wczorajszym i dzisiejszym :D No to będzie coś jak zrobie ;P Także miłych treningów , smacznych posiłków potreningowych Siemankoooooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No to będą niezłe zakwasy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jakoś to będzie :D Ale warto pocierpieć :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Siemanko :D Dziś pierwszy trening po 2 dniach wolnego od cwiczen Dzisiejszy trening to ABS+PLECY+BICEPS+BARKI+PRZEDRAMIę XD Trzeba było troszkę nadgonić ;P Z ABS 2 ćwiczenia , i plecy+biceps 3cwiczenia :D Przyszedł czas na dzisiejszy trening :D łanie weszły ćwieczenia ;D Zmęczenie brało górę ale się nie poddawałem i robiłem tak jak musiałem Nie mogłem doczekać się tego treningu :D żle się czułem z tym że nie mogę poćwiczyć Ale jestem tak czy tak zadowolony , bo dziś weszła po raz pierwszy flaga :D Nie taka idealna ,ponieważ miałem ugięte nogi ;p Utrzymałem tak z kilka sekund.Czuję że coraz bliżej mi do dobrego HF. Ryż się gotuję , a zaraz zaczynam robić sobie kurczaczka :D Także życzę Wam jak i sobie powodzenia w treningach. Nie poddawajcie się,walczcie! POZDROO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 To jest postęp! Zazdroszczę, bo mi do flagi jeszcze sporo brakuje. No to jutro trzeba dać z siebie jeszcze więcej.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Z treningu na trening staram się dawać z siebie więcej :D Hmm fajne uczucie gdy zrobi się taką flagę^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Musisz być dumny z siebie;) Zrobiłeś ją siłowo czy z wybicia? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No robiłem siłowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi