m4lusz3k Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hym nie jest dobrze , ale jest lepiej jak wcześniej :D jeszcze troszke i mam nadzieję że Fl bedzie moje XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wczoraj Brak treningu , bo wyszedłem sobie na miasto , a w tym wypadku wolałem opuścić trening ;D Natomiast dziś trening się odbył , inaczej jak zawsze podczas treningu ogólnego. Wykonałem : Cześć z podciągnięciami Podciągnięcia zwykłe 3xMax Podciągnięcia podchwytem 2xMax Podciągnięcia podchwytem wąskim 2xMax Podciągnięcia nachwytem szerokim 2xMax Część z pompkami Pompki zwykłe 3xMax Pompki odwrotne 3xMax Cześć ABS Podciąganie kolan do klatki 3xMax Cześć Nóg Wykroki 2xMax Zobaczymy jak na taki trening zareaguje moje ciało jutro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Gratuluję wygrania 3 miejsca w konkursie na najlepszy Dziennik Treningowy. I jak z Twoim organizmem po takim treningu? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Kurde , dzięki wielkie , trochę zaniedbałem ten dziennik :D No powiem Ci że jakoś bardzo te ciało nie dało się we znaki rano ..:D Teraz robię ćwiczenia z ciężarem ~15kg ;D Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 To ponownie ja , ale teraz żeby uzupełnić troszkę dziennik :D W tygodniu ominąłem tylko jeden trening , dokładnie wczoraj , bo byłem zmęczony i chciało mi się spać ale wykonałem kilka ćwicze? tych co miałem robić wczoraj. Także nic nie straciłem :D Czas opisać dzisiejszy trening , dziś w planie były same nogi , no ale zrobiłem nogi+barki+brzuch :D na barki zrobiłem 3ćwiczenia po 3 serie , na brzuch 2ćwienia po 3 serie. Natomiast na nogi wykonałem też 3 ćwiczenia , ale przysiadów wyknałem ~9seri po 15-25powtórze? / wykroki 3x 20 na każdą nogę oraz wspięcia na palce 3x25 , całe nogi zrobiłem z ciężarem ~15kg , wiem mało ale zawsze to coś dodatkowego :D Postaram się coś ogarnąć cięższego :D Co do szamki to każdy wie co jem :D No ale napiszę , ryż i kurczak :D POZDRO: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dziś trening ogólny , jest bardzo zadowolony , widać postępy w sile i wyglądzie . Trening był podzielony z dwóch części : w domu i na dworze . W domu wykonywałem pompki z ciężarem , żeby siła rosła ! :D Na dworze wyszedłem na drążek , i tam już bez ciężaru ,wykonałem jeszcze wykroki i brzuch. Cały czas tłuszczyk spada , więc jest bardzo dobrze :D Zobaczymy jak to będzie wyglądało za jakiś czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Witam Szanowne Grono :D W ko?cu siła ładnie poszła do przodu :D Zauważyłem najbardziej na dipsach XD Wcześniej robiłem 3x10-13 a teraz zrobiłem 4x 15 , prawie każde ćwiczenie zrobiłem w 4 seriach :D Także te 15 do pompek daje rade :D Zacznę podciągać się z tym drobnym ciężarem XD Ogólnie z treningu jestem bardzo , ale to bardzo zadowolony :D Oby wszystkie treningi były takie :D Z brzucha powoli tłuszczyk schodzi , z czego też się cieszę :D Szamka kurczak ryż papryka . POZDRO ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 No... kurczak powrócił :D Ile kg dodajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 To jest jakieś ~15kg , niby nic a tyle dało .. :D Kurczak na zawsze pozostanie mym sercu XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 XD To takie głębokie przesłanie ;D Redukcję robisz na oko, czy liczysz kcal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Na oko staram się jeść tak aby ta waga spadała , i żebym widział to po samym sobie :D Dotychczas to mi się udaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Siemanko , treningi się odbywały mimo tego ze nie pisałem tu nic :D Wczoraj były biceps+plecy , znów wykonałem każde ćwiczenie na 4 serie i powtórze? tak jak zawsze ;D Także no , siła idzie do przodu , z czego jestem dumny :D Brzuch już jakoś wyglada Co do Fl , to już widzę fajne postępy , jak robię na czymś niższym to utrzymam już , tylko na drązku mam cięzko , ale juz lepiej jak wczesniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Siemanko , wczoraj trening barków się nie odbył , bo nie miałem siły , poszedłem spać i wstałem o 21.. :D No ale dziś w szkole poszedłem sobie i na siłownię i tam poćwiczyłem dość porządnie , strasznie zmęczony wyszedłem:D No i na wf rzucaliśmy piłka lekarską , pochwalę się rzuciłem najdalej , a dokładnie 16.1m :D Jak dla mnie zadowalający wynik. Teraz w domku również wykonałem trening:D Głownie na dziś zakładałem nogi :D No ale zrobiłem również , ćwiczenia na barki , zawsze coś :D Nogi; Przysiady 6x15 + ~15kg Wykroki 4x15( na każdą nogę) + ~15kg Wspięcia na palce 3x30 Barki Pompki z rękoma przy biodrach 3x15 Pompki z rękoma na piłce 4x 12-17 Teraz czekam na ryż i jemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 No to troszkę mnie tu nie było :D Treningi cały czas się odbywają , muszę chyba dołożyć jakieś interwały żeby zgubić szybciej ten tłuszczyk , ale jest juz lepiej XD Treningu pod FL ajkos nie robiłem ;/ Ale nie jest tak żle , tak i tak jest lepiej niż przed zaczęciem tak zwracania uwagi na FL :D Dziś czeka mnie trening brzucha , no to i zrobię sobie pod FL i może tabatę zrobię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 No właśnie troszkę Cię nie było. :P Wczoraj na treningu z moją grupą, trochę Cię obgadywaliśmy. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Nie ładnie tak, no nie ładnie XDD O czym już tam gadaliście ?:D Postaram się coś krótkiego pisać po treningu XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Trening już sko?czony ;D Dziś był brzuch + FL , jestem bardzo zadowolony z treningu :D Wszystko robiłem tak jak chciałem :D Na koniec treningu kawałek się przebiegłem i zrobiłem chwilkę tabaty , myślałem że padnę na twarz .. :D Dziś wyjątkowo nie było kurczaka i ryzu na posiłek po treningowy tylko , makaron z twarogiem XD POZDRO XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 A gadaliśmy o tym, że dopiero co zaczynałeś, a teraz jak się wyrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 A no , jakiś tam progres jest , ale to za mało jeszcze :D Czekam na piękne FL , a póżniej następny element XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ostatnio coś zdjęć nie dodajesz. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ostatnio dodałem :D No , a o to link do niego XD http://uliczny-trening.pl/photogallery.php?photo_id=290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dziś był trening pleców + bicepsów , wszystko ładnie weszło :D Do podciągnięć używałem ciężaru , mała różnica w powtórzeniach :D Bolały mnie jakoś łokcie podczas krótkich pompek wąsko , ale jednak zrzuciłem ciężar i wykonałem do ko?ca :D Póżniej juz było tylko lepiej :D Trening bardzo przyjemny , tylko te upał to przesada :D POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witam Bracia i Siostry! Trening klatki i tricepsów jak najbardziej udany , wszystko ładnie weszło :D Klatka po treningu ładnie juz wyglądała ;D Ogólnie wygląd klatki mi się poprawił , coś czuje że to przez ten "ciężar" dodawany do treningów :D Szamka : ryż kurczak i warzywa XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jeszcze kreatyny brakuje do zestawu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jakoś szkoda mi kasy na to wszystko:D Wolę sam wszystko wypracować XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi