Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj Brak treningu , bo wyszedłem sobie na miasto , a w tym wypadku wolałem opuścić trening ;D Natomiast dziś trening się odbył , inaczej jak zawsze podczas treningu ogólnego. Wykonałem : Cześć z podciągnięciami Podciągnięcia zwykłe 3xMax Podciągnięcia podchwytem 2xMax Podciągnięcia podchwytem wąskim 2xMax Podciągnięcia nachwytem szerokim 2xMax Część z pompkami Pompki zwykłe 3xMax Pompki odwrotne 3xMax Cześć ABS Podciąganie kolan do klatki 3xMax Cześć Nóg Wykroki 2xMax Zobaczymy jak na taki trening zareaguje moje ciało jutro :D

• 2 tygodnie później...

To ponownie ja , ale teraz żeby uzupełnić troszkę dziennik :D W tygodniu ominąłem tylko jeden trening , dokładnie wczoraj , bo byłem zmęczony i chciało mi się spać ale wykonałem kilka ćwicze? tych co miałem robić wczoraj. Także nic nie straciłem :D Czas opisać dzisiejszy trening , dziś w planie były same nogi , no ale zrobiłem nogi+barki+brzuch :D na barki zrobiłem 3ćwiczenia po 3 serie , na brzuch 2ćwienia po 3 serie. Natomiast na nogi wykonałem też 3 ćwiczenia , ale przysiadów wyknałem ~9seri po 15-25powtórze? / wykroki 3x 20 na każdą nogę oraz wspięcia na palce 3x25 , całe nogi zrobiłem z ciężarem ~15kg , wiem mało ale zawsze to coś dodatkowego :D Postaram się coś ogarnąć cięższego :D Co do szamki to każdy wie co jem :D No ale napiszę , ryż i kurczak :D POZDRO: D

Dziś trening ogólny , jest bardzo zadowolony , widać postępy w sile i wyglądzie . Trening był podzielony z dwóch części : w domu i na dworze . W domu wykonywałem pompki z ciężarem , żeby siła rosła ! :D Na dworze wyszedłem na drążek , i tam już bez ciężaru ,wykonałem jeszcze wykroki i brzuch. Cały czas tłuszczyk spada , więc jest bardzo dobrze :D Zobaczymy jak to będzie wyglądało za jakiś czas :D

Witam Szanowne Grono :D W ko?cu siła ładnie poszła do przodu :D Zauważyłem najbardziej na dipsach XD Wcześniej robiłem 3x10-13 a teraz zrobiłem 4x 15 , prawie każde ćwiczenie zrobiłem w 4 seriach :D Także te 15 do pompek daje rade :D Zacznę podciągać się z tym drobnym ciężarem XD Ogólnie z treningu jestem bardzo , ale to bardzo zadowolony :D Oby wszystkie treningi były takie :D Z brzucha powoli tłuszczyk schodzi , z czego też się cieszę :D Szamka kurczak ryż papryka . POZDRO ! :D

Siemanko , treningi się odbywały mimo tego ze nie pisałem tu nic :D Wczoraj były biceps+plecy , znów wykonałem każde ćwiczenie na 4 serie i powtórze? tak jak zawsze ;D Także no , siła idzie do przodu , z czego jestem dumny :D Brzuch już jakoś wyglada Co do Fl , to już widzę fajne postępy , jak robię na czymś niższym to utrzymam już , tylko na drązku mam cięzko , ale juz lepiej jak wczesniej :D

Siemanko , wczoraj trening barków się nie odbył , bo nie miałem siły , poszedłem spać i wstałem o 21.. :D No ale dziś w szkole poszedłem sobie i na siłownię i tam poćwiczyłem dość porządnie , strasznie zmęczony wyszedłem:D No i na wf rzucaliśmy piłka lekarską , pochwalę się rzuciłem najdalej , a dokładnie 16.1m :D Jak dla mnie zadowalający wynik. Teraz w domku również wykonałem trening:D Głownie na dziś zakładałem nogi :D No ale zrobiłem również , ćwiczenia na barki , zawsze coś :D Nogi; Przysiady 6x15 + ~15kg Wykroki 4x15( na każdą nogę) + ~15kg Wspięcia na palce 3x30 Barki Pompki z rękoma przy biodrach 3x15 Pompki z rękoma na piłce 4x 12-17 Teraz czekam na ryż i jemy :D

No to troszkę mnie tu nie było :D Treningi cały czas się odbywają , muszę chyba dołożyć jakieś interwały żeby zgubić szybciej ten tłuszczyk , ale jest juz lepiej XD Treningu pod FL ajkos nie robiłem ;/ Ale nie jest tak żle , tak i tak jest lepiej niż przed zaczęciem tak zwracania uwagi na FL :D Dziś czeka mnie trening brzucha , no to i zrobię sobie pod FL i może tabatę zrobię :D

Trening już sko?czony ;D Dziś był brzuch + FL , jestem bardzo zadowolony z treningu :D Wszystko robiłem tak jak chciałem :D Na koniec treningu kawałek się przebiegłem i zrobiłem chwilkę tabaty , myślałem że padnę na twarz .. :D Dziś wyjątkowo nie było kurczaka i ryzu na posiłek po treningowy tylko , makaron z twarogiem XD POZDRO XD

Dziś był trening pleców + bicepsów , wszystko ładnie weszło :D Do podciągnięć używałem ciężaru , mała różnica w powtórzeniach :D Bolały mnie jakoś łokcie podczas krótkich pompek wąsko , ale jednak zrzuciłem ciężar i wykonałem do ko?ca :D Póżniej juz było tylko lepiej :D Trening bardzo przyjemny , tylko te upał to przesada :D POZDRO :D

Witam Bracia i Siostry! Trening klatki i tricepsów jak najbardziej udany , wszystko ładnie weszło :D Klatka po treningu ładnie juz wyglądała ;D Ogólnie wygląd klatki mi się poprawił , coś czuje że to przez ten "ciężar" dodawany do treningów :D Szamka : ryż kurczak i warzywa XD