tedzio12 Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 serek czy dżem?xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 no ale co ;D ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 pytam Dynlotha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 a no to sponio ;DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Serek ^^ Maluszek, nowy awatar? :D Fajny. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Serek Wiejski Piątnica :D hmm jakieś 2zł , a jak nie to troszkę więcej ) Tak nowy, postanowiłem tak o sobie wstawić :D Takie oto dredy mam na głowie ;D Dziękóweczka:D Dobra dziś był trening ABS wszystko poszło pięknie zaraz zjem jakąś szamkę ;D No i czas na naukę ;D Tak mi się nie chcę ;DD.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Mi tak samo, a że klasa maturalna... Ty masz dobry ABS, nie? Chodzi mi o siłę? ;p Bo Dzie? Brzuszków nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 uhu no to widzę że ładnie :DD hmm chyba tak :) huuh no to może wezmę udział :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Bierz, bierz. Podium czeka. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 oj nono nie powiedziałbym :D W weekend bd musiał odespać cały tydzie? ;d także nie bd z byt dużo czasu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Oj dasz radę. ;p Ryż z sosem się nie nudzi? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No jakoś i dam ) hmm dawno nie jadłem sosiku :D Kurczaka sobie teraz robię w przyprawie od GUROSA fajna sprawa ) Dziś trening bardzo póżno .. Wróciłem ze szkoły,zjadłem i poszedłem w kimę ... :D Te wczesne godziny wstawania mnie wyko?czą .. :D Dziś były Plecy+bicki ) Wszystko fajnie poszło :D Była niezła pompa ;D Czas zaraz zjeść szamkę ryż kurczak+warzywko jakieś ;D Podczas treningu, a właściwie na koniec już zajechał do mnie kolega , i zapytał się czy pokaże mu coś czego się już nauczyłem :D Więc zabrałem go na drążek i zrobiłem 2MU+Taboret+Wymyczek i był zdziwiony ;d Powiedział że kiedyś byłem "mały", a teraz już robi się ze mnie kawał chłopa :D Zaproponowałem mu żeby ćwiczył ze mną , ale odparł że nie da rady.. ;D Jeszcze go spróbuje przekonać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Siema ;D Dziś trening znów póżno ehss ;D Tak to bywa jak jest szkoła; D Dobra trening minął miło ) Od początku do ko?ca była moc i siła ;D Podczas treningu odczuwałem jak pracowały barki i przedramiona ) Idę zrobić szamkę i się chwile pouczyć :D PS: Nie wezmę chyba udziały w dniu brzuchów ;D Bo w sobotę będę mieć do pocięcia drzewooo ;D spoko... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Witam Wczoraj nic nie pisałem bo nie miałem treningu :D Musiałem układać drewno hee :D Jak sko?czyłem to było już póżno i się nie chciało troszkę już Dziś trening ogólny; ) Wszystkie ćwiczonka zako?czone :D Były małe problemy z dokończeniem podciągnieć nachwytem przy ostatnich powtórzeniach ale dałem radę ! Jestem z siebie dumny :D Posiłek potreningowy zjedzony , ryż +kurczak Kolacja za jakiś czas ;D Oczywiście zjem sobie serek wiejski mniaaaam <3 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 O treningi dbasz, to super. I jak z kolegą? Mogłeś mu powiedzieć, że kiedyś Ty też nie dawałeś rady, a teraz? Ot na miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ) staram się dbać ;D Ale wczoraj znów nie miałem treningu .. Wróciłem ze szkoły , zdjadłem coś i zasnąłem nawet nie wiem kiedy ... Wstałem póżno a musiałem się jeszcze pouczyć . Z kolegą tak o nie gadałem o tym ;D Ale mówiłem mu że wczesniej tego nie mogłem zrobić , podciągałem się aby 3-4 razy itp :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 24 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 O której przeważnie wstajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 W tygodniu staje o 6!( , natomiast w weekend o 11-12 ;DD Dobra ABS sko?czony !! :D Na treningu nie chciało mi się spać , a teraz znów czuje że jestem senny ... :D Czas iść zrobić sobie trochę ryżu i kurczaczka , zapomniałbym o sosiku <3 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 No to przez sen regeneracja będzie pracowała wyśmienicie. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 no możliwe że będzie ;D Ale ja cały dzie? zmęczony ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja tak samo tyle, że cały tydzie?, jakieś BCAA, się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 No to pięknie E tam :D Nic nie kupuje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Siemaaa ;D Nie spałem nic w dzie? i jest dobrze; D Dziś ćwiczyłem plecy+bicepsik :DD Od początku do ko?ca pompa Nie było problemów z ćwiczeniami Tylko ta pogoda, zimno i wgl Zjadłem ryż+kurczak i sosik Teraz czas na naukę ;D Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 SIemka ;D Dziś były nogi :D Było troszkę ciężko , ale dałem radę :D) Pogoda ch*jowa ..;/ Choroba dopadała i mnie ... Dziś miałem makaron+kurczak+sos +coś ode mnie ;D tak wiem lipa jakość i wgl :DD http://speedy.sh/rVdZz/.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Niezła kombinacja, dobrze idzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi