Gość nasu Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 M4lusz3k dajesz rade super jest :D mi to daleko jeszcze do takiego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 No ja nadgoniłem to w jeden miesiąc , trzeba tylko chcieć . ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Gonie codziennie aż się pot leje zobaczymy co z tego wyniknie hehe no i ciągle czekam na plan do rozpisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 jak chcesz to mogę Ci podesłać swój , a ty dopasujesz już tam pod siebie , albo weż sobie z pierwszej strony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam , trening nóg zakoñczony + na koniec skakanka , żeby dobić mięsieñ . Skakanka już mi lepiej wychodzi więc jest dobrze. Jeszcze trochę czasu mi potrzeba , żeby ogarnąć to co chcę , no i może od następnego tygodnia , dorzucę ćwiczenia na One Arm Pull Up , zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 2 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Powodzenia a z planem zobaczę ćwiczę na razie swoim i czekam na rozpisanie z konta premium coś może też pomieszam od ciebie do puki nie dostane z konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Trening ogólny zakoñczony ! Jutro w koñcu regen ... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Trening skoñczony , szamka zjedzona , jest dobrze . Zauważyłem mały progress we fladze , zero treningów pod nią , mam nadzieję , że za jakiś czas utrzymam ją :D Wszystko idzie w dobrą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jak zaczynałem, próbowałem coś robić do flagi, nawet pozycja początkowa nie wychodziła. po pół roku dotknąłem flagi i ją zrobiłem, także ten, wszystko przychodzi z czasem, najważniejsze są podstawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 No ja tylko robiłem wznosy do flagi :D Coś za dobrze mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Kocham robić treningi w środy bo robię plecy+biceps mmmm :D Chwilkę porobiłem sobie BF . Nagrałem dwie chyba jak najlepsze próby straddle BF i full :D No i chyba nie taki ze mnie już maluszek :DD http://youtu.be/1LoUvQLV4ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Maluszek kiedy Ty nam tak urosłeś. ;D A BL elegancki. g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dobra, koniec nagrania... . . chwileczkę... no dobra to jeszcze poza . . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Oj tam, oj tam, sylwetka godna SW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Kiedy urosłem hmmm , sam nie wiem ,serio. Samo z siebie tak wyszło , cm w ramieniu ładnie poszły i cała sylwetka się polepszyła . Zapomniałem wyciąć tej pozy , chciałem tylko wrzucić samego BL .. :D Sylwetka będzie lepsza , jak jeszcze zejdzie trochę tłuszczu :D Nie myślę o żadnej masówce , chcę tylko się wyciąć i tak trzymać :D Sam sobie życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Trening według mnie do dupyyy , nie miałem siły i jakoś nie chciało mi się ćwiczyć, zmuszałem się.. No ale coś tam zrobiłem , chyba sobię zrobię krótką przerwę od treningów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Powód do wkur***** miałem więc zrobiłem maks pompki wyszło ich 62 albo 3 nie pamiętam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Dziś niedziela , zawsze nie ćwiczyłem w ten dzieñ , no ale cały czas myśli(o niej) , no i trening jak dla mnie mocny, bardzo dobrze mi się ćwiczyło ..:D No a miałem robić regen kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 To rób ten regen, te partie, które potrzebują odpoczynku niech odpoczywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 jest problem , ja czuję łokcie , nadgarstki i kolana. Dziś musiałem poćwiczyć bo miałem dość tego siedzenia i myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Aha, to pewnie będą Cię boleć około 2-3 tygodnie. Kości stawy ścięgna i więzadła wolniej się regenerują, ale regenerują się tak samo jak mięśnie. Jak dasz im się zregenerować porządnie to będziesz zadowolony. Robiłeś coś co może obciążać mocno kości i stawy? Długie stanie na rękach, dużo przysiadów, biegów, trudnych rodzajów dipów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nie ,nie robiłem nic takiego , czuję że to tylko przez treningi . Mam nadzieję , że to jakoś minie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 To coś musiałeś robić nie tak, uważaj na technikę i na bardzo nienaturalne ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 No uważam , uważam , teraz nie będę odpoczywał na 100% , nie jest zbyt ciekawie w moim życiu, "straciłem" bliską dla siebie osobę , jakoś nie chcę o tym cały czas myśleć no i muszę jakoś o tym zapomnieć choć na chwilę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Tu raczej nie było żadnego popełnionego błędu, powodem tego jest sam Street Workout. Wszyscy wiemy, że niektóre ćwiczenia wydają się pozornie niemożliwe, przez co stawy dostają po "tyłku". Mnie jak bolał łokieć po 9h treningu, to nie mogłem go wyprostować, ból okrutny, ale przechodzi z czasem. Powiem Ci że treningi są świetną sprawą gdy mamy wiele spraw do rozważañ, lub w celu oderwania się od rzeczywistości. Nie łam się Nam tutaj, tylko do góry głowa. ¯ycie bywa bezlitosne, ale nic nie dzieje się bez powodu. Specjalnie dla Ciebie znalazłem pewien filmik, który dał mi solidnego kopa motywacji. Sam sprawd¼. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi