m4lusz3k Napisano 8 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tak,tak ;D Powiem Ci że w 1 klasie nie miliśmy lekcji o odżywianiu itp Dopiero w 2 klasie zaczeły się zajęcia , Zasady żywienia ) Także kiedyś tam coś mogę o tym mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Siemankooo ;DD Dziś dzionek cieplutki mrrr ;DD Dzisiejszego dzionka ćwiczyłem ABS ) Ale przed głównym treningiem porobiłem kilka MU,taboretów i poćwiczyłem troszkę HF ) Główny trening wyjątkowo ciężki , nie zmęczyłem się tak jeszcze gdy robiłem brzuch Odczuwam brzuchol , więc jest okey :D) Dziś szamka ryż+skrzydełka z kurczaka ) POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam ;d Dziś miałem trening plecy+biceps . Strasznie się zmęczyłem , czuje się tak jakbym miał zaraz wymiotować ;/ Ale ogólnie trening spoko, zrobiłem wszystkie ćwiczonka .. Dobra nie wiem co pisać ;D szama to kurczak+ryz +sos POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Okey. Jakiś czas temu zjadłem , dobre mi wyszło :DD Już nic mi nie jest , tylko bolą mnie ręce po treningu , więc jest okey ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 10 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 I jak Ci flaga wychodzi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ciało podniosę ale już ciężej utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 siemka ;D Dzionek zjebany ... :D Chodzi ogólnie o szkołe .. .:D W chuj nam zadali .. ;D OKey, dziś na treningu ćwiczyłem sobie barki+przedramiona , była POMPAAAAAAA , MOC i SIłA :D Wykonałem wszystko tak jak sobie zaplanowałem na początku treningu ) Teraz jest w trakcie jedzenia jabłka , woda na ryż się gotuje :D Więc zostało mi to zrobienia; pokrojenie cebulki i kurczaczka i usmażenie ;P POZDROOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No to trening i do odrabiania lekcji. ;D To wnioskuję, że tak samo lubisz odrabiać lekcje jak i ja. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Na jutro to się aby nauczyć na jeden przedmiot , "Zasady żywienia" :PP Dokładnie o kaloriach , ile 1g białka,węgli,tłuszczu to kcal , ile człowiek musi spożyć % białka,węgli,tłuszczu na dany dzie? ;D Także , łatwe bo to już wiem od jakiegoś czasu :PP Odrabianie lekcji , to jest to co KOCHAAAAM :D U nas jest tak że zadadzą nam z milion zada? , a nawet tego nie sprawdzą , a jak jest jedno zadano i nie zrobie to muszą sprawdzać:DD Jakoś to będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam :DD Dziś dzionek spoczko :D Cieplutkooo , jak na wiosnę ) W szkole dostałem 5 z tych Zasad żywienia bez nauki hiihi :D ćwiczone dziś partie ciała to uda+łydki XD Trening odbył się w domu , spociłem się cały ! nogi boląą:DD Jutro pewnie zakwasy ;d Szamka bedzie standardowa ryz+kurczak i cebula żeby nie było to wszystko suche :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 11 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ooo to będziesz mnie uczył :D, jak ten serwis się rozwinie, to będziesz płatnie mógł ustawiać dietę, i wgl :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Pewnie , pewnie pierw trzeba to wszystko ogarnać ;D Takie rzeczy to moge robić za kilka lat; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 No to bez stresu, ucz się, przyda Ci się to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 NO przyda się przyda ;D Ale po technikum , myślę o studiach wojskowych :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Może WAT? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Może Może; D Ale to jeszcze mam czas na namyślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witam ;D Dziś trenowałem klatkę+triceps :D) Cos mnie ramie bolało więc nie zrobiłem całego treningu :D) Dokłądnie nie zrobiłem dwóch seri pompek z klaśnięciem :DD Szamka ryz kurczak sos :D) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 14 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Siema! Trenuj trenuj A jaka szkoła wojskowa by Ci najbardziej odpowiadała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jeszcze się nad nie zastanawiałem i nie oglądałem na necie jakiś tam profili :DD To są tylko takie plany na przyszłość , które może zrealizuje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 15 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No to życzę dobrego wyboru. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dzieki :DD Jak juz pisalem mam czas jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A czas na trening dzisiejszy? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No właśnie dziś nie miałem treningu ;D Wróciłem do domu , zjadłem,przespałem się i pózniej do szpitala ;D Spokojnie nic mi nie jest; 0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Siemka ;D Trening plecy+biceps :D) Trening minął spoko ) Wszystkie ćwiczenia wykonane , była pompaa !! :D Na koniec treningu byłem zmęczony ale to dobrze; )) Odpocząłem i zjadłem sobie ziemniaczki +schnowe+ surówka POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 To co się stało że byłeś w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi