m4lusz3k Napisano 22 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 No przy tej drugiej próbie to trochę wiało.. :D Ale tu wszystko siedzi w łokciach,mam ciężko je doprostować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jeszcze kilka treningów i wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Dzisiaj słabo z siłą.. Zostałem na rekordzie z piątku,72.5kg na dipach,dzisiaj nie weszło 75kg. Więc nie chciałem szarpać to zszedłem do 60kg :D Reszta jakoś poszła .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 No to dzień pod techniki, i co i co ! :D Sami oceńcie ,jeszcze brakuje ale pierwszy raz na drążkach od dłuższego czasu :D http://youtu.be/QvkZUM0Xi8E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ty świrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nono! Ładnie wyszło :D Gratki i oby tak dalej! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dziękuję,dziękuję :D Coś za łatwo mi to idzie; DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Maluszek, dawaj dalej, to jest Twój czas z tego co widzę, próbuj wszystkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dominiku czego teraz spróbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Trening pod planche zrobiony,fajnie to szło :D Barki poczuły,ale nie tylko .. Wrócił problem z łokciem.. Coś mam ze ścięgnami lub coś podobnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dzisiaj trening no hmm inny jak zawsze.. Posiedziałem z 15minut na placyku i kolega wpadł. Zaczeliśmy robić jego trening. SETAMI. PAAAADAAAAAAM Jeszcze na koniec zrobiliśmy powtórzenia biegane.... MIAŁEM DOŚĆ. 40minut i miałem dość.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Czyli dobry trening był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Czekam na następny taki trening ... :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Chęci są too cały czas do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Będzie dobrze,wierzę w to ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Siemanko,dzień z planche.. :D HSPU(bez ściany) 2/1/1/4 Pseudo Planche Push Up's 12/10/13 HSPU(odwrone-ściana) 5/5/5 Tuck Planche Push Up's 5/5/6 Lean Planche 20s/20s/20s Press HandStand(wall) 3/3/3 Muszę chyba dać nadgarstkom .. Ale jestem dumny z HSPU :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ale kozak trening :D Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Maluszek, ale progresja i to cały czas pięknie do przodu. Oby tak dalej i czekam na tego plancha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jakiś tam progress jest,nie narzekam,aż tak. Mam nadzieję,że to co wymyślam pod planche,zbliży mnie do niego choć trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam wszystkich,trening zrobiony,nie było podziału na jakieś partie :D W każdym zestawie ćwiczenia wykonywane jedno po drugim,większość bez odpoczynku Czasami aby na przejście do drązka/poręczy. 1. 5 pull up 1 muscle up 10 bar dip 5 wymyk 3 pull up 10 push up 2. 1 muscle up 3 pull up 1 muscle up 5 bar dip 5 nogi do drązka 5 pull up 10 push up 3. 2 muscle up 15 bar dip 1 wymyk 5 bar dip 5 pull up 1 wymyk 3 bar dip 4 pull up 10 push up 4. 2 muscle up 5 bar dip 5 pull up 2 wymyk 5 push up 5. 3 pull up 3 chin up 3 nogi do drążka 3 kolana do klatki 3 diamond push up 6. 3 wide pull up 3 chin up close 3 bar dip 3 dips 3 push up 3 kolana klatka 7. 10x1 wide pull up>dip>chin pull up 8. MAX PULL UP 15 9. MAX DIP 22 Trening zrobiony w mniej niż godzinę,było dobrze :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 widzę, że się nie opierdzielasz grubo lecisz, praktycznie zero przerw?:D Była pompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Między zestawami robiłem przerwy. Między ćwiczeniami może raz,dwa zrobiłem przerwę na 15sec,tak to bez. Była,fajnie się tak ćwiczyło Muszę zacząć w tą stronę bardziej kombinować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Siły jak koń. Właśnie to jest fajne w SW, że można ćwiczyć na wszystkie sposoby i metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Siły trochę jest,ale gorzej z wytrzymałością. Dlatego zacznę robić takie treningi jak wczoraj. Muszę pokombinować z zestawami i tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Kolejne zestawy ćwiczeń ułożone,ciekawe jak będzie na kolejnym treningu; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi