Jump to content
Workout Athletes

Jaki posiłek na masę?

michalskc1
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Znaczy że jesteś ektomorfikiem(chudy,szybka przemiana materi), tak ?:D Jak ekto to musisz jeść więcej jak zawsze; PP Czyli np kurczak 150-200g+100g ryzu +warzywa lub sos ,węgle możesz nabijać też waflami ryżowymi . Moim zdaniem możesz też do diety włożyć jakieś brudne jedzenie np czipsy itp ;P Oczywiście nie za dużo Możecie zaraz mnie hejotwać , co ja pisze i wgl ;DD Ale ja również sobie jadam co chcę , ale tak żeby nie wykraczać za mój limit kalori ;DD

Robią to z serca , to się szanuje :D Mimo że nie ćwicze na siłowni to podziwiam ich No już trochę kaski im poszło , ale się tym nie przejmują ;D Owca(ektomorfik) ćwiczy 2 lata a wygląda jak by spędził na siłownki kilka lat. . :D Z nieczego zrobił taką rzeżbę w 2 lata ... :D

Skoro już tu spamujecie to i ja się wtrącę... Liczyłem ostatnio moje zapotrzebowanie na kalorie i wyszlo mi lekko ponad 3k, a spozycie mam okolo 1,5. Mimo usilnych staran nie moge wymyslic niczego czym moglbym to uzupelnic. A jedzenie tego samego dzien w dzien jest niemozliwoscią... Pomysly? ^^

1.5k tylko :D)) podam Ci przykłady brudnych czym możesz sobie to nabić :D Ciasto fracuskie+dzem

, placki do tortilli (1 placek 200 kalori i 32g wegli ) czipsy tortille z biedry 175g około 900kalori :D wafle ryżowe 340kalori , SUBITES okolo 350kalori, różne rzeczy możesz sobie włożyć do dietki :D Zamieniaj kurczak -ryba , ryż-makaron. Obliczałeś na stronie kalorie ? Jak tak to podaj mi swoją wagę , i oblicze Ci po swojemu )