michalskc1 Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Może ktoś napisać przepis na jakieś danie na masę ;d //Edit by @Dynloth. [small]1. Poprawa nazwy tematu. [/small] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IncognitO Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nie ma dania CUD! Oblicz makroskladniki i dobierz produkty. Potem można kombinowac z przepisami na masę. Masa = dodatni bilans kcal i węgle powyżej 50% Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Znaczy że jesteś ektomorfikiem(chudy,szybka przemiana materi), tak ?:D Jak ekto to musisz jeść więcej jak zawsze; PP Czyli np kurczak 150-200g+100g ryzu +warzywa lub sos ,węgle możesz nabijać też waflami ryżowymi . Moim zdaniem możesz też do diety włożyć jakieś brudne jedzenie np czipsy itp ;P Oczywiście nie za dużo Możecie zaraz mnie hejotwać , co ja pisze i wgl ;DD Ale ja również sobie jadam co chcę , ale tak żeby nie wykraczać za mój limit kalori ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 .. bo w zyciu liczą się tylko kalorie i makroskładniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Czyżby Warszawski Koks ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Kiedyś miałem na nich manię :D Teraz jak odpuscilem ciężary to i mania przeszla hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Warszawski : O ktoś z Warszawy? propos Warszawskie Koksy, wg. mnie za dużo testosteronu, są silni, ale nie przykładają uwagi do ćwicze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Codziennie jedz 2 razy ryż. 100g przed treningiem i 100gram z kurczakiem po treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Również mogą być omlety z płatkami owsianymi. :D Ale to na kolację. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 JEDZ JEDZ JEDZ JEDZ JEDZ to i bd MASA :D WK oglądam od jakiegoś czasu i podziwiam ich :D Czy ja wiem czy nie przykładają się do ćwicze? .. Moim skromnym zdaniem właśnie się przykładają do całego treningu jak i do diet i wgl :P TO jest Owca jeden z człownków WK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Wg mnie rowniez a Saker jeszcze wiekszy haha :D wszystko maja opracowanei efekty są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Bym proponował założyć jakiś temat na takie rozmowy ;d Saker to MONSTER :DD Jeszcze czekać aż Ponczek się wyrobi ahha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Kwestia czasu haha :D kiedys jaki byl zalany a teraz już bajka :D ale tez mają chłopaki pojęci wlozyli duzo pieniedzy w diete i duzo serca i czasu w treningi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ja nie mogę się wypowiadać na ich temat, bo wiedzę mam niewielką, ale prawda jest taka, że chłopak musiał się namęczyć i dużą wiedzę ma na ten temat, bo widać po efektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Robią to z serca , to się szanuje :D Mimo że nie ćwicze na siłowni to podziwiam ich No już trochę kaski im poszło , ale się tym nie przejmują ;D Owca(ektomorfik) ćwiczy 2 lata a wygląda jak by spędził na siłownki kilka lat. . :D Z nieczego zrobił taką rzeżbę w 2 lata ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tedzio mówił już o tym wielokrotnie na forum - "geny". Tu tkwi tajemnica. Dodatkowo ogromne zaangażowanie, hajs na wszystkie odpowiednio dobrane posiłki i sukces jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goku Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Skoro już tu spamujecie to i ja się wtrącę... Liczyłem ostatnio moje zapotrzebowanie na kalorie i wyszlo mi lekko ponad 3k, a spozycie mam okolo 1,5. Mimo usilnych staran nie moge wymyslic niczego czym moglbym to uzupelnic. A jedzenie tego samego dzien w dzien jest niemozliwoscią... Pomysly? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 1.5k tylko :D)) podam Ci przykłady brudnych czym możesz sobie to nabić :D Ciasto fracuskie+dzem , placki do tortilli (1 placek 200 kalori i 32g wegli ) czipsy tortille z biedry 175g około 900kalori :D wafle ryżowe 340kalori , SUBITES okolo 350kalori, różne rzeczy możesz sobie włożyć do dietki :D Zamieniaj kurczak -ryba , ryż-makaron. Obliczałeś na stronie kalorie ? Jak tak to podaj mi swoją wagę , i oblicze Ci po swojemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Oliwa z oliwek ;p jedna łyżka stołowa to 100 kcal ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dokładnie , można sobie polać ryż żeby nie był suchy czy coś Można kombinować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi