Leszek702 Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Cześć wszystkim Mam 19 lat na imię mi Leszek :PSW zainteresowałem się jakieś 2 lata temu , ale jakoś nigdy nie mogłem się zmotywować tak fest ;/ Jakieś 11 miesięcy zrobiłem własną siłownie na której ćwiczyłem regularnie przez 8 miesięcy (na sucho) , odpuściłem sobie m.i.n słodycze i fast-food-y , efekty były ok , ale bez szału :D. Przez ostatnie 3 miesiące nie ćwiczyłem ponieważ miałem dużo pracy , lecz teraz chcę się zabrać za siebie ;D Zaczynając SW zamierzam mieć dietę (liczę na waszą pomoc w ułożeniu jej ) :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witaj, większość informacji jest na forum. Znajdziesz tu wszystko co Ci potrzebne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Siema. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 12 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Siema Lechu To jak mówisz, że po 8 miesiącach efekty blade to coś słabo ćwiczyłeś. :D Wytrwałości życzę bo przydatne infomacje znajdziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witaj kolego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 12 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie koniecznie słabo lecz może miał słaby plan.Ja też długo ćwiczyłem pompki i brzuszki, ale nic to nie dawało, więc dałem sobie spokój.Teraz ćwiczę prawie 1,5 miesiąca i widzę efekty bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Cwiczysz planem od Dynlotha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 17 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witaj ponownie. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam Cię serdecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wróciłem teraz gdy wykupiłem premium zabieram się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi