Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Adam Raw Pochodzenie: Czechy Wzrost: 185cm Waga: 96kg Staż SW: 3 lata Grupa: Sebe Revolta Film promujący: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nie?le mnie motywuje od ćwicze? ale dorównać mu to nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 On ćwiczy 3 lata .. Czyli jeszcze 2 lata, 10 miesięcy i około 26 dni, żebym tak umiał :D To co on robi jest nieprawdopodobne .. Mistrz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Super wyglądają te poręcze i drążek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 O nas też kiedyś będą zbierali takie dane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Super zawodnik, też bym chciał tak umieć. kto wie, może kiedyś i my będziemy kogoś ideałem. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goku Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ¦wietny filmik i wspaniały pokaz umiejętności, ale jak dla mnie on jest trochę za " duży " ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Każdy jest takim jakim chce być.Może dla niego jest to rzeźba jaka chciał osiągnąć, ale ja np. nie zamierzam być tak duży poza tym nie mam nawet warunków.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Duży, nieduży, siłę ma jak Nas kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 23 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 łooo niezły ziomek. Tylko z technika troszke lipe robi np w przysiadach na jednej nodze. A te obciążenia które dokłada :d Film godny pokazania kumplom, którzy twierdzą, że jeżeli mają większą mase to dlatego mniej razy się podciągają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 23 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Racja, zawodnik na poziomie ekstra. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi