Base Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Witam wszystkich trenujących lub zaczynających trenować jestem nowy więc jeszcze nie ogarniam wszystkiego co i jak mam na imię Mateusz mam 20 lat i trenowałem od 7 roku życia lecz w wieku 18 lat zaprzestałem trenowałem takie sporty jak karate i MMA. chciałbym wrócić znowu do formy i mam nadzieję że z wami mi się uda 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted November 29, 2018 Administrator Report Share Posted November 29, 2018 Siemanko witamy w rodzinie Jeżeli chodzi o Street Workout i kalistenike to służę pomocą, karate również trenowalem ale to jakieś 5 lat temu Jaki pas masz? Dlaczego przestales trenować? Kontuzja czy brak czasu A może inny powód? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Base Posted November 29, 2018 Author Report Share Posted November 29, 2018 Właśnie chciałbym zacząć przygodę z kalisteniką nie będę używać tej ciągłej wymówki z brakiem czasu po prostu głupi młodzieńczy wiek ( chociaż wciąż go mam ). Różnego typu imprezy itp oczywiście bez jakichś mocnych używek tylko alkohol i człowiek odpuścił te wszystkie treningi z własnej głupoty a skończyłem na żółtym pasie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Witaj Mateusz Ja Ci mogę pomóc w taki sposób że dynloth układa plany treningowe i pomaga w treningach w ramach promocji za darmo wzamian za efekty więc warto skorzystać. Wybawiles się to teraz można się wziąć za mocne treningi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Base Posted November 29, 2018 Author Report Share Posted November 29, 2018 Bardzo chętnie skorzystam i spróbuję tego planu chciałbym znowu wrócić do formy i poprawić swoją sylwetkę. Oczywiście ostatnio zdarzało mi się ćwiczyć na siłowni ale bardziej się skupiałem na osiągach siłowych w martwym ciągu , przysiadzie i wyciskaniu na klatkę. I zdarzało mi się czasem pobiegać za piłką oczywiście. W jaki sposób mogę uzyskać promocyjne ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 No to super wstęp już masz podsylam link :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 1, 2018 Administrator Report Share Posted December 1, 2018 Śmiało korzystaj z oferty i pomożemy Ci osiągnąć cele 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 Siema witamy na pokładzie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts