tedzio12 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jeszcze zależy czym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 29 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 A jak się ogolisz to ile czasu Masz spokój z włoskami? :D I jak treningi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Spokoj mam jakieś dwa tygodnie Przez te dwa tygodnie wyrastają jakieś n iewielkie ale to n i przeszkadza :D dziś zrobiłem szybko trening ogólny na siłce oczywiscie na drazku i pompeczki :D a pozniej hala 3 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A jak tam Twój MU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Taki jaki był ;p niestety :D Chce jak najszybciej zabrać się za zrobienie drążka i opręczy gdzies na powietrzu bo w domu jest coraz słabiej ćwiczyć :D i nie moge robic tego czego naprawde chce i potrzebuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Wiem, bo sam teraz katuje domowy-futrynowy drążek i nie ma tego progresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No jest tragedia xD I musze sie do Cb wybrac wiec bd dzwonil :D zoabcze co i jak i zaczynam budowe ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzis sobie poszedłem na basen z dziewczyną xDD na 3 godziny haha :D trening zaliczam jako basen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ale potem jest głód co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Strasznie :D w zyciu tyle mięsa nie zjadłem xDD Mamy taka niezla restauracje w Radomiu ze placisz 15 zl i jesz ile chcesz, doplacasz 1 zł i pijesz ile chcesz xDDD mięsko swiezemw arzywa swieze :D cuudo haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej :D dlugo sie nie odzywałem, nie wiem czemu :D Wczoraj byłem na zawodach w tenisie stołowym ;p gralem jakies 3 godzinki i dzis mam zakwasy na posladkach, i na calej prawej stroni ciała lol xD Nie wiedzialem ze jest to tak ostre haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 I jak które miejsce? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Hejka :D Wracam do treningow ;p Dzis poki co bylem na silce i do konca tygodnia pochodze :D i powalcze z ciezarami troszke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Kolejny powrót 16 grudnia xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Zdrajca. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Zdrajca myślę ze tylko na tydzie? Dzis juz robie trening Sw w domku ;pwięc lajt haha :D tylko brzucha nie mam jak robic wiec wymyslam a to mi nie jest na reke ;p dlatego niedlugo zamierzam zbudowac sobie jakis drazek i porecze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 brzucha nie masz jak?!?!?!!?!? jakim cudem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tzn chodzi mi o cwiczenia na drazku ;p bardziej mnie jarają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 aaaa :D No ale na ziemi też można dać sobie niezłego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No mozna ale trening brzucha na ziemi mnie nudzi ;pp Juz tak mam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 To mogę Ci tam polecić kilka setów ciekawe czy się znudzisz :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 18 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Spróbuj może z ciężarem brzuch robić jak na ziemi robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ScyTher podeslij na priv cos mzoe :D sprobuje :D z ciezarem nie lubie ;p jesli juz z ciezarem to na silce lepiej na jakiejs laweczce ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Wybredny jesteś. xD Drążek i poręcze, a życie staje się lepsze. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 No jesli chodzi o brzuch to jestem i to strasznie :D W przerwie świątecznej musze to zrobić, nie ma bata.. Wczoraj znow trening na silce ;p skatowane plecy i tric :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi