MerDano Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No nie do ko?ca, chodzi o to by robić jak najbardziej technicznie, ale robiąc z pełnym wyprostem trzeba by jeszcze napinać niepotrzebnie mięśnie. Także zostawić lekko ugięte, lekko Sety? Hmm ja robiłem ok 1-2 minuty Najlepiej jak najkrócej, ale żebyś zrobił wszystko i czysto. To jest ogólnie 1 set 7 serii, tylko ten set trochę rozbudowany :P Spokojnie to jest tylko na okazje specjalne, normalnie wymyślam, lub robię prostsze i szybsze w opisie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Siemka, dalej przygotowuję plan, tym razem już konkretnie, do jutra go na pewno sko?czę, w ko?cu dzie? wolny od szkoły, chwila wytchnienia. SkyWay, zrobiłem twój plan z poniedziałku, i: jeżeli dajesz radę bez problemu robić wszystkie sety poprawnie, to chyba jesteś silniejszy ode mnie :P Zrobiłem wszystko, ale już tak dość mocna pompa. Być może to przez przyzwyczajenie się do treningów na Ghetto Workout :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 I jak z Twoim planem sko?czyłeś? no robię wszystkie sety poprawnie ale przy niektórych ćwiczeniach muszę złapać oddech i jadę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donio Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 czekamy z niecierpliwością :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Kiedy mówimy o upper body, chodzi nam o górną część ciał, kiedy mówimy o core, chodzi o mięśnie stabilizujące postawę. Mięśnie ABS-u do którego zaliczyć? W ko?cu to jest górna część, ale też stabilizuje postawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donio Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 zdaje mi się, że upper body zaczyna się od klatki piersiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witajcie, a więc... mój plan teoretycznie sko?czony... w ko?cu. przez 2 tygodnie będzie na etapie beta, więc pewnie jakieś zmiany wejdą. Cały plan mam rozpisany w kilku dokumentach Worda (tutaj screen z mojego pulpitu: http://screenshooter.net/5966030/xcgodbb, gdybym miał tu wszystko wrzucić to chyba nikt by tego nie przeczytał :P. Mam tutaj Rozpiskę treningów w tygodniu w tym miesiącu, zaczynając od jutra. http://screenshooter.net/5966030/iirrkor Mam już przygotowaną rozpiskę na marzec, ale jeszcze nie czas. Opis moich treningów: W większości są to sety, sety które sam wymyślam. na tą chwilę mam ok 3 sety na Upper Body, 3 sety na Lower Body i 3 sety na Core. Zamierzam co jakiś czas wymyślać nowe sety na dane partie, by mieć ich po ok 20 na każdą. Z wymyślonych setów będę po prostu wybierał, które chce robić. Techniki (Triki) mam podzielone na ćwiczenia zazwyczaj po 3 serie Skoro jutro jest dzie? technik (trików). To są treningi do technik http://screenshooter.net/5966030/bcayoms http://screenshooter.net/5966030/xiuedwu Jeszcze nie wiem co będę chciał jutro trenować, myślę że HandStand i L-sit (co prawda L-sit już sporo umiem utrzymać, ale chcę dojść do ponad minuty) W ko?cu plan uko?czony, teraz zero obijania, treningi na pełnych obrotach, tak długo czekałem, żeby to wszystko sobie ustawić, napisać obmyślać. Kosztować mnie to będzie nauka przez całą noc, ale przynajmniej jest sko?czony. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 O kurde... tak sobie od kilku dni myślę... Mój staż w SW wynosi już ok 6 miesięcy... Zaczynałem od chyba 4 sierpnia 2013 cały sierpie? byłą wg wielką harówką, z której jestem zadowolony. Pó?niej nadszedł wrzesie?, przez pierwsze 2 tygodnie również dzie? w dzie? cisnąłem. Pó?niej zaczęła się szkoła, coraz mniej czasu na treningi, przez następne 2 tygodnie skupiałem się by połączyć SW ze szkołą. Jakoś mi się udawało. W pa?dzierniku znalazłem świetne rozwiązanie jakim było Hhetto workout. I tak leciałem aż do 20 grudnia, kiedy na jednym ze wspólnych treningów na SKRZe, doznałem kontuzji "prostownika grzbietu", co było dla mnie wielkim ciosem. przez całą przerwę świąteczną praktycznie bez treningów. gdzieś w połowie stycznia kontuzja przeszła i zacząłem bardziej wracać do treningów. Jednak stycze? okazał się dość leniwy. Treningi grupowe, po części zostały przeniesione pod dach (ale płatnie), więc przestałem chodzić, tylko co tydzie?, w niedzielę, a tak to co kilka dni jakiś trening, i nie mogłem się pozbierać... Przyzwyczaiłem się do treningów na SKRZE, zrobiłem się leniwy, i niespieszno mi było z nowym planem. I tak do teraz 2 luty, początek nowego rozdziału Street Workoutu. Gdzie ciężka praca i harówka będzie na pierwszym miejscu, bez obijania, to samo tyczy się wszystkich części życia. Street Workout pobudza mnie do bycia lepszym, zdrowszym, mocniejszym i inteligentniejszym człowiekiem, z chęcią pomagający zmienić się innym. Takie oto moje przemyślenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Scy minuta 2:42 przypomina Ci to coś? Spoko masz to ułożone ale jeżeli robiłeś mój plan i było ciężko to wydaje mi się, że ułożyłeś techniki za ciężkie dla siebie nie wiem jak plan bo nie wrzuciłeś ale z technikami tak możę być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dokładnie :P Być może i za ciężkie, ale jak coś to zmniejszy się o 2 powtórzenia. Jestem ciekaw efektów po treningu tak jak to fortress rozpisał. Jeżeli będzie lepiej jak przy moim starym, to będę z nim brnął dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mógłbyś wrzucić Twoje treningi? Przetestowałbym sobie je przez ten tydzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ale refleksyjnie :P Pozostaje życzyć wytrwałości w postanowieniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Na razie to muszę sam je przetestować :P Muszę się serio sprężyć, bo przez 1/3 grudnia i prawie cały stycze? nie miałem konkretnych treningów. Więc na pewno jestem miesiąc za Tobą SkyWay. Musze to nadrobić :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja teraz też robię plecy bo sesja więc też nie mam konkretnych treningów. Jeszcze jestem przeziębiony więc dzisiaj to trening odpada... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja zrobię lekcje i tak po 21 ruszam z treningiem, żeby mieć przynajmniej czystą głowę że lekcji nie trzeba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No ja zaraz idę się uczyć do egzaminu bo został mi ostatni Muszę zdać i cały lutym miałbym wolny :D znaczy od 7 lutego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jak Ci idzie? Ja zrobiłem już rozprawkę, zostało mi jeszcze recenzja filmu i nauka na kartkówkę, szczerze mówiąc to mi się spać chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dzisiaj jednak zdążyłem zrobić tylko trening na L-sit wprowadziłem do niego małe zmiany: L-sit 20 brzuszków -L-sit 10/15/15/20sec -L-sit Pull Ups 10/12/12 -Straddle L-sit 10/15/15sec -L-sit rises 10/12/14 Skupiam się tu tylko i wyłącznie na wyrobieniu porządnego L-sit-a, siła i wytrzymałość będą wchodzić na treningach core Trening HS zrobię jutro, w domu nie mam zbytnio warunków, a akurat rano są SKS-y, jak zwykle powiem gościowi, że będę sobie w kącie ćwiczył, tam jest idealne miejsce na trenowanie HS Do tego jutro CORE i Upper body Sety już przygotowane, teraz tylko sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jak napisałeś jak mi idzie to już spałem zmęczony wczoraj byłem bo rano na egzamin musiałem wstać no i wcześniej się zasnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Przynajmniej sen, odpoczynek i regeneracja, jak po egzaminie? Myślisz że zdasz? A tak w ogóle to z czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 egzamin zdany :D a był z przedmiotu maszyny i urządzenia transportowe jeszcze jeden mi został i przez ten ostatni egzamin odpuszczam treningi :D chce zdać i konkretnie trenować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 gratulacje :D Możesz w wolnym czasie napisać twój plan na CORE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ahh pomyliłem Twój nick i ScyTher ... myślałem, że to Ty pisałeś coś o treningu Core a to ScyTher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 więcej postów napisz to na pewno zdobędziesz więcej punktów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No trochę najebał tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi