Tiger Napisano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Tak to już jest :D Okej pora na trening :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dzisiaj odbył się trening klaty. Dwie seryjki pompeczek ze Skazanego Krok 6 i oczywiście jeszcze kilka seryjek od siebie na dobitkę. Pompeczki szły elegancko, mięśnie było czuć więc jest git. Potem zrobiłem jeszcze trening brzucha który tez zajebiście wszedł i brzuchal piekł okropnie :D Na koniec porobiłem kilka prób "flagi" i powisiałem sobie trochę na drążku. Ogólnie trening bardzo fajny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 co robisz na brzuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Na brzuch robię ABS II :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 dzięki za info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Spoko :D Kurde poa ostatnim treningu boli mnie dłoń od małego palca w górę, nie jest to jakiś duży ból, ale zastanawiam się czy nie odpuścić sobie dzisiaj przedramion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ej, ej, co to za jakieś wymówki? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No i dopadło mnie :/ zwątpienie, brak motywacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dzisiejszy trening to było istne piekło :D Zaczęły mnie dopadać jakieś czarne myśli typu: "po co ja to robię"; "nie nadaje się do tego"; "mam słabsze postępy niż inni" i tym podobne. Mimo wszystko zawziąłem się i wykonałem trening, choć nie było to łatwe bo musiał walczyć o każdą następną serię i każde następne powtórzenie, jak to się mówi: nie ma nic gorszego niż walka z samym sobą. Dzisiaj był trening pleców i brzucha. wszystko wykonane jak trzeba choć bardziej leniwie niż zwykle :P W czasie treningu jeszcze przeczytałem post: "Ej, ej, co to za jakieś wymówki? ;D" i sobie powiedziałem dobra no to żadnych wymówek i wykonałem jeszcze trening przedramion, bardziej ulgowo niż zwykle ale dobre i to. I co się okazało? Dłoń po treningu przestała boleć :D Taki pozytywny akcent na zakończenie tego na prawde ciężkiego głównie od strony mentalnej treningu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Też mam chwile zwątpień, ale to jest normalne, pamiętaj, że robimy coś, co znaczna większość nie da rady. Cieszę się, że mogłem Ci pomóc w motywacji! No to teraz już nic tylko ćwiczyć na 250%. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Będę pamiętał Zresztą myślę, że to przez pewną rzecz która mi się spieprzyła w życiu, ale ni będę o tym pisał Dzięki za tą motywację i mam nadzieję, ze dalej będziesz mnie pilnował żebym się nie opierniczał :D Pewnie że tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dzisiejszy trening już z pełna motywacją :D Katowałem barki, grzbiet i brzuch. Wszystko poszło elegancko a barki czuję cały czas i pewnie jutro będą ładne zakwasy :D Co do brzucha to pora przejść na 5 poziom ABS II. I to chyba tyle :D PS: Zauważyłem, że barki wreszcie łapią trochę siły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Czarne myśli są po to żeby je pokonać :-D bo nie ćwiczyć z tego powodu to jak nie uprawiać wspinaczki przez myśl, ze można spaść i się zabić, zupełnie nieracjonalne ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Heheh :D Pięknie powiedziane karamba :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Dzisiejszy trening: ODŚNIEŻANIE :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 odśnieżanie to powinna byc rozgrzewka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Wiem wiem ale dziś regeneracja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No to i tak się nie oszczędzałeś. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Forma sama się nie zrobi :D Zresztą ja to nawet lubię sobie po odśnieżać :D Dzisiejszy trening zaliczony :D Klata + brzuch. Na klatę 6 Krok ze "Skazanego..." czyli pompki wąskie 2 serie po 14 powtórzeń no i oczywiście dorzuciłem coś od siebie a mianowicie: jeszcze jedną seryjkę wąskich, 3 seryjki nierównych, 3 seryjki szerokich i na dobitkę 3 seryjki pompek zwykłych. Oczywiście nie wszystkie seryjki po 14 tylko różnie zależnie od rodzaju pompek. Fajnie dzisiaj czułem każdy mięsień klaty przy wąskich :D Na brzuch poleciał ABS II poziom 5, tez ładnie czuć mięśnie, plus do tego skłony boczne 2 seryjki. Ogólnie trening uważam za udany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No bo konkretne ćwiczenia zrobiłeś, więc popieram Twoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 A więc na dobitkę zrobiłem jeszcze mały trening przedramion, a mianowicie po 3 serie na każdą rękę zwisu nierównego(jedna ręka trzyma drążek druga ręcznik) po 40 s :D Nie ma to jak uczucie takiej sztywności i mocy w przedramionach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dzisiaj na rozgrzewkę 2 godzinki na stoku :D Śnieg mokry i duże muldy więc nogi trochę dostały, a zaraz je jeszcze dobije na treningu+ plecki tez pójdą w ruch :D Piona! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No i po treningu :D Dzisiaj trening plecków. całkiem ładnie wszystko szło i bez większych oporów(co nie oznacza, że było lekko), dałem z siebie wszystko i czuje plecy więc możliwe, że pojawia się jakieś zakwasiki :D Na plecy weszły 3 seryjki podciągania wąskiego nachwyt, 3 seryjki podciągania nierównego, 3 seryjki szerokiego i na koniec 3 seryjki zwykłego podciągania :D Po rozgrzewce na stoku nogi pięknie weszły :D Fajnie było je czuć. Zrobiłem 4 seryjki przysiadów i 4 seryjki unoszenia pięt. Na koniec oczywiście ABS II na brzuszek i zwis na przedramiona Ogólnie trening udany choć momentami było mi niedobrze(ah te pączki xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 I o tym mówiłem, ma być moc! :D Jak ocenisz program ABS 2? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi