Gralu Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 No to prawdopodobnie spotkasz mnie, jak mi musztra kolan nie dojedzie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Szukałem Cię na filmiku ale nie znalazłem xD Musiałeś być nieźle w błocie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Znam ten ból w kolanach po mustrze xd To razem pobiegniecie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Nie załapałem się na filmik oficjalny xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jak to? :C Kogo mam skopać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ale proszę bardzo tutaj na 5:33 macie moją glebe xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Jaka gleba, to był taktyczny wślizg :) Oglądałem wcześniej i nie poznałem, mea culpa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 No tak tak oczywiście xD To było zaplanowane xD Dobrze że nie nagrali moich innych zaplanowanych wpadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 O 4.05.2016 o 08:46, Dynloth napisał: Znam ten ból w kolanach po mustrze xd To razem pobiegniecie. :) Nie pobiegniemy. Ja ide wpierw na rekruta xD Prawdopodobnie ten nocny w Myślenicach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Też chciałem iść na ten nocny ale nie będzie mnie wtedy jeszcze w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Długo Ci zeszło później z doprowadzeniem siebie do ładu po tym biegu? W sensie że czyszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Jeszcze dwa prysznice po biegu czułem piasek gdzieniegdzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 xd My jak skaczemy na plaży przy zalewie to nie wiadomo piasek znajduje się między pośladami, a gdzie dopiero przy Twoim biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Dobra żeby nie było że się obijam xD Więc treningi odbywają się regularnie, aktualnie wyglądają tak Piramidka podciągania Opuszczanie na jednej ręce z asekuracją drugą( druga na linie) Piramidka dipów Przysiady Brzuch No i bieganie do tego Ogólnie nie jest źle, bólu pleców już nie odczuwam i czuje się świetnie, choć straaaasznie powoli progres idzie no ale nie poddaje się Teraz jeszcze dwa tygodnie takiego treningu a 20 wyjeżdżam na 3 miesiące do Hiszpanii na praktyki więc tam będę improwizował. W każdym razie skupiam się na redukcji i mam nadzieję że do końca wakacji zejdę do 70 kg(obecnie 75), a po powrocie zaczynam kolejną masówkę. Tym razem już postaram się ogarnąć choć mniej więcej dietę i kupię też jakieś białeczko I tyle w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 No bo już się obawiałem że nie trenujesz No to 5kg nie powinno być Ci ciężko zrzucić do wakacji, wierzę w Ciebie :) No to trening lajtowy masz, co tak slabiutko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Bez obaw, nie ma takiej opcji Zobaczymy, jak jedzenie będzie tam dobre to będzie ciężko xD Oj no od razu lajtowy xD Jak się intensywnie zrobi to daje wycisk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Już Ci zazdroszczę opalenizny Wtedy rzeźbę lepiej widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Przez 3 miechy to ja się tam spale a nie opale xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 E tam, że trzy razy zdążysz się opalic xd W Twojej okolicy będą jakieś parki? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Ciesz się że się spalisz wzbogacisz organizm o duże ilości bardzo ważnej witaminy D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Dominik z tego co patrzyłem to nie Ale może znajdę choć jedną rureczkę Zrobię zapasy witaminy D na dwa lata xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Nie ma nigdzie tam placyku? :C Jak życ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Może jest tylko nie opisany Pierwsze co zrobię jak tam dotrę to będę szukał placu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Ja też tak zawsze robię. I co z niedzielą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Dominik niestety nie dam rady przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi