Tiger Napisano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Delikatną ale cóż genetyki się nie zmieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Xd E tam Ale flaga Piękna, szybko się nauczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Dziękuję Że tak skromnie powiem: wrodzony talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Oczywiście że tak Teraz tylko czekam aż naprawisz aparat i zrobisz zdjęcie z flaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 No no, tez musze zobaczyć, wtedy zobaczymy czy dobrze się na kartkę przerysowales xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Nie ma sprawy Panowie ale to może potrwać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 W miesiąc czasu naprawisz aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Mam dziwne przeczucie, że zajmie mi to 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Dobra to ja zaraz wymyślę jakiś system motywacyjne. Albo karny że tak to ujmę xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 1.Klatka+Tric 2.Plecy+Bic 3.Przerwa 4.Nogi+Barki 5.Tric+Bic+Barki 6.Przerwa 7.Przerwa Co powiecie o takim rozkładzie treningu? Będzie to mój pierwszy plan z priorytetem. Chce skatować całe łapy. W dni z dużymi partiami byłoby to po 1-2 lekkich ćwiczeń a w dni łap ostra pompa. Będzie git czy za dużo i wywalić przy dużych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Przerwy muszą być w takich odstępach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Na upartego można by zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ja bym zrobił tak: 1.Klatka+Tric 2.Przerwa 3.Plecy+Bic 4.Przerwa 5.Nogi+Barki 6.Tric+Bic+Barki 7.Przerwa Jak Ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Myślisz że wystarczy jeden dzień przerwy przed klatą po ostrym dojechaniu rąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Myślę że tak, aczkolwiek można jeszcze zamienić z nogami trening z dnia 6. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Okej a co z delikatnym treningiem łap przy dużych partiach? Zostawić czy olać i przywalić po prostu ostry trening raz w tygodniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 nogi barki a potem tric i barki ?:D przypominam że street to nie siłownia i nie można izolować mięśni a barki po barkach jak zakwasy będą to nie wiem czy to dobry pomysł no i nie podoba mi się fakt ze bic tric barki jest 2x w tyg a nogi tylko raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 No troche nie miałem gdzie wcisnąć tych barków xd ewentualnie drugi dzień barków bym wywalił A fakt ten spowodowany jest tym że chce wkońcu ruszyć trochę łapy bo od jakiegoś czasu stoją w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 fajnie że chcesz zwiększyć intensywność i to w dobry sposób ale trzeba też pomyśleć o regeneracji Nie doszukiwałeś się braków w diecie bo bez tego będzie ciężko ?:P a może próbowałeś dorzucić obciążenie bądź cięższe ćwiczenia wykonwyać nie obciażając tak łap w tygodniu i dając im więcej czasu na odpoczynek ;P Masz gdzieś swój plan jeśli tak to podrzuć go ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 U mnie to samo - takie geny, cierpliwości i dobre treningi. Mi z kalisteniki na bica dobrze wchodzi podciąganie. :) Nie rezygnuj z tych treningów mniejszych partii przy większych, na spokojnie możesz tak ćwiczyć, z resztą w praktyce sam zobaczysz czy Ci będzie tak pasować. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Co do diety to jakiejś konkretnej niestety nie mam jak trzymać ale ogólne zasady co jeść i kiedy przestrzegam, dodani bilans kaloryczny na bank jest no i od dwóch miesięcy dodatkowo białko. Teraz ćwiczyłem dwa miesiące poniższym planem. Fajnie wchodził i czułem progres no ale przydałoby się zmienić żeby mięśnie się nie przyzwyczaiły Dzień 1 Klatka piersiowa + Triceps + Brzuch Pompki diamentowe 3s Pompki szeroko na uchwytach 3s Dipy 3s Pompki nierówne 3s Pompki francuskie 4s Prostowanie ramion ze sztangą w opadzie 4s Wznosy nóg do drążka 3s Kółko 3s Wycieraczki 3s Dzień 2 WOLNE Dzień 3 Plecy + Biceps + Brzuch Podciąganie szeroko 3s Podciąganie wąsko 3s Podciąganie na szerokości barków 3s Maszyna do pisania 3s Podciąganie wąsko 4s Uginanie ramion ze sztangą 4s Dzień 4 WOLNE Dzień 5 Nogi + Barki Przysiady z sztangą 3s Przysiady z nogą opartą na ławce 3s Pistolety z podporem 3s Wspięcia na palce 3s Pompki w staniu na rękach 3s Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 3s Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia 3s Dzień 6 WOLNE Dzień 7 WOLNE Do podciągań, dipów i pompek dodatkowo szło lekkie obciążenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 No to trzeba zmodyfikować, najlepiej wymienić ćwiczenia i będzie git. BTW, @Tiger wiesz, że w swoim dzienniku treningowym napisałeś tylko 387 wiadomości na 795 wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Możesz robić na klate MU ;) dipy na poprzeczce ;) Zacząć naukę podciągania na jednej ręce to na pewno ruszy twojego bicepsa do rozwoju :) ale jeżeli chcesz łae rozwinąć musisz skupić się na tricepsie najbardziej bo triceps to ok 70% obwodu ramienia a biceps to 30% :) reverse t-bar dips jedno z najlepszych ćwiczeń na trica polecam każdemu :) jeszcze dipy ruskie nauka impossibe dip też będzie angażowało poważnie twojego tricepsa i rozwinie przedramię i wzmocni nadgarstki i łokcie ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 @Dynloth to chyba dobrze xD @FarGoo MU i dipy na poprzeczce odpadają bo chwilowo mam dostęp tylko do drążka w domu( a gdyby tak zrobić dziurę w suficie? xD) Dobra więc reasumując mam olać plan z priorytetem i zostawić mojego 3 dniowego splita podmieniając po prostu ćwiczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 tak ;) jeżeli mam byc szczery to jak na twój poziom to słaby plan treningowy ;P także oczywiście że zmienić ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi