Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 I brakuje mi technik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Dobra to jutro zabiorę się za ogarnianie tego planu Zobaczymy czy się wam spodoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 I dzięki za rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Od tego jesteśmy, bez problemu bym Ci takowy plan ułożył jakbyś chciał, ale lepiej jak sam zrobisz, większa satysfakcja. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 A co byście powiedzieli na takie coś? Chyba tak tragicznie nie wygląda Poniedziałek Klatka piersiowa Rozjazdy na TRX 3s Pompki z dźwignią 3s Pompki szeroko na uchwytach 3s Bar dips 3s Pompki klasyczne z obciążeniem 3s(dropsety) Wtorek WOLNE Środa Plecy Podciąganie szeroko 3s Podciąganie z ręcznikiem 3s Podciąganie w Tuck Front Lever 3s Podciąganie wąsko 3s Mostki 3s Czwartek WOLNE Piątek Triceps+ Biceps Revers t-bar dips 3s Tiger PushUps 3s Pompki z rękoma skrzyżowanymi łokcie na boki 3s Wyciskanie francuskie hantlami w leżeniu 3s Podciąganie młotkowe na jednym drążku 3s Opuszczanie na jednej ręce 3s Uginanie ramion ze sztangielką+izometria 3s Uginanie ramion ze sztangą prostą 3s Sobota Nogi + Barki Przysiady z sztangą 3s Przysiady z podskokiem 3s Pistolety z podporem 3s Wspięcia na palce naprzemiennie z marszem na palcach z ciężarem 3s Pompki w staniu na rękach 3s Wyciskanie sztangielek 3s Unoszenie ramion ze sztangielkami w pozycji leżącej 3s Pike PushUp na podwyższeniu z deficytem 3s Niedziela WOLNE PS: A i do tego jeszcze oczywiście 3 razy w tyg trening brzucha, 2 razy przedramiona no i przed każdym treningiem lekkie próby pod techniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 No i elegancko. Tylko jeszcze powtórzenia ustal, żeby nie było oszustw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Spokojnie wszystko będzie w dzienniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 No ja myślę. :D a i zrób zdjęcia przed stosowaniem nowego planu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 I ladnie xd a o co chodzi z tym deficytem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 @Dynloth nie pamiętasz że aparat zepsuty? XD @FarGoo chodziło mi o schodzenie poniżej linii dłoni dzięki robieniu na uchwytach :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 No to najwyżej ja Ci mój pozycze, dawaj adres i jutro wyślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 aaaa to tak się nazywa po polskiemu xDDD dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ja takie robiłem zamiast uchwytów na krzesłach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 @Banan dzięki xd @FarGoo do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ale.takie zdjęcie do porównania jest dobre takie before i after :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Jestem po pierwszym treningu według nowego planu po tygodniowym roztrenowaniu I co mogę powiedzieć?....hmmmm w ch*j mało powtórzeń zrobiłem, łąpy mi całe latają na moich prowizorycznych TRXach i jeszcze odkryłem że jedna poręcz niestacjonarna jest dość chybotliwa do bar dipów xD Ale ogólnie to myślę, iż klata ładnie dostała więc jest git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No i elegansio Pokaz jak trxy zrobiłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Linka+ uchwyty z ekspandera xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Bajeczka. Koszt TRX 160 zł koszt Twojego dzieła prawie darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Kreatywność się włącza gdy trzeba przyoszczędzić grosza xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 No i prawidłowo, oby tylko się nie uszkodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Chłopie to jest prawie niezniszczalne xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Haha, wierzę Tak jak poręcze zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Łeeh dzisiaj najgorszy trening ever :c Nie dość że nic mi nie szło to jeszcze czkawka mnie dopadła i cały trening w dupe :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 każdy ma takie dni ale zaraz po nich przychodzą te lepsze gdzie bijesz rekordy także chill :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi