Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 I tak lepiej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Shiet. Na zdjęciach łapa wygląda na 42 o.O Ja mam 37 a w porównaniu do Twojej to duuużo mniejsza, widać chyba przez to, że wysoki jestem. Albo nie potrafię mierzyć łapy xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 A Ty jaki masz wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Hahah @Gralu u wyższych osób potrzeba więcej cm żeby lepiej wyglądało :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Łeeeee u mnie tylko 36 :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Jak mierzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Tiger, no to jeszcze 4 i gitara Na środku bica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Aż 4 Czyli pewnie z rok treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dominik xD Pytałem o ułożenie ręki, może ja jakoś źle mierzę i za dużo wychodzi ^^ Tiger trzymam kciuki, żeby jak najszybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 @Gralu obwód ramienia prawidłowo mierzy się się przy zgięciu ręki i napięciu mięśni, ręka ustawiona na wysokości barków, najszerszy punkt Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No to kurde mierze prawidłowo ale przy Waszych to malutka się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Max rok bo też będzie kara No to chyba tak mierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 1 minutę temu, Gralu napisał: No to kurde mierze prawidłowo ale przy Waszych to malutka się wydaje... A ile masz?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 @Dynloth znowu mi grozisz? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Pisałem już, że 37 @Tiger A Ty mu tak pozwalasz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 To masz więcej niż ja Co ja mogie, on tu rządzi xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ale nie widać tego xD No rządzi, rządzi ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No to zaraz robimy zdjęcia bickow do porównania Rząd mi się źle kojarzy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Polski rząd Ci sie chyba źle nie kojarzy ;) Co prawda dawno polskiego rządu nie było ale no wiesz, jeszcze nadejdzie czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 @Gralu wydaje ci się tak bo jesteś wysoki i masz dłuższą rękę przez to ręka wydaje się mała mam ten sam syndrom 186 wzrostu 38-39 w ramieniu były czasy że było 41.5 ale w tedy byłem za bardzo ulany już lepiej stopniowo i do celu @tiger chcesz +4 cm dobra masa i w 4 miechy masz ale flege do runmagedonu z dodatkowymi kg będzie ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 W politykę to ja się nie pcham nie lubię mafii No czym wyższy tym gorzej ze wszystkim z budowaniem sylwetki i zaliczeniem technik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Panowie proszę bez polityki mi tu! to jest kulturalny dziennik a nie jakiś chlew @FarGoo tak łatwo to mi to nie pójdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No i prawidłowo Tiger zaraz się posypia ostrzeżenia Zależy jeszcze od.genów wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ale za to jak już wysoki się nauczy to... no xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Trening klaty dzisiaj dużo lepszy niż w tamtym tygodniu Niestety na jakiś czas muszę odpuścić nogi bo byłem u lekarza i dał mi skierowanie do ortopedy Oczywiście bez standardowego tesktu nie mogło się obyć: "To przez ćwiczenia, proszę przestać ćwiczyć!" xD PS. Znalazłem sposób na wyrobienie sylwetki! SŁABY APARAT + ODPOWIEDNIE ŚWIATŁO xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi