Administrator Dynloth Napisano 18 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Co Ty gadasz? o.o Mi nadal FL nie korbi ): A dużo cwiczysz HS? : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 No to gratulacje @Tiger ! nic nie pozostaje jak tylko chwalić się zdjęciami @Dynloth może przy okazji dowiemy się jak to zrobił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jeszcze nie ma czym się chwalić XD Jak będę utrzymywał jakiś konkretny czas to pokarzę Na początku każdego treningu katuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 I wszystko jasne, no to czekamy na dalszy progress @Dynloth w sobote wyprobujemy pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Szacuneczek za Fronta ! Mi też co nieco wchodzi ale do celu jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 @Bern, jak Ty już robisz FL więc nie gadaj xd Ja nie wiem dlaczego mi nie wychodzi, a Tobie gratuluję, że jesteś już blisko pięknego FL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ojj @Dynloth przecież wiemy dobrze że jeszcze mi brakuje ale przez ten rok moze sie uda Po prostu trzeba męczyć go jak @Tiger i reszta z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Troszkę może i brakuje owszem ale na OAFL Tiger dawaj foto to bardziej się zjaramy :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Nie nie nie Foto będzie dopiero jak będę w pełni zadowolony z tego jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Konto masz a jako gość piszesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Kolegą chciał pozostać anonimowy ale mu nie pyklo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Hah Dominik to jest jednak detektyw i odkrył cały spisek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 A jak, u mnie nic się nie ukryje xd O której wstałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Hahah xD Standardowo jak mam wolne o 9 :D I obudziłem się z moimi ulubionymi zakwasami na brzuchu! xD Tylko martwi mnie to że z jednej strony są dużo większe, coś mi się wydaje że wycieraczki wczoraj za mocno na jedną stronę robiłem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Xd a to jest bardzo prawdopodobne, teraz jedna stronę będziesz miał bardziej wystajaca Jaki robisz trening brzucha? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Niestety ani jeden z moich skośnych na razie nie chce wystawać Unoszenie prostych nóg do drążka 10-10 Unoszenie kolan do klatki na drążku MAX Wycieraczki na drążku 10-10-10 Kółko 25-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 A na kółeczku jak robisz te 25-25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Na kolanach na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Ja też na kolanach, ale pytam się o serie ;) 25 serii po 25 pow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Nie no bez przesady xD dwie-trzy seryjki po 25 na dobitkę zależy od dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 To mówisz, żę kółko Ci się jeszcze nie znudziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Wręcz przeciwnie, coraz bardziej je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 To po takim stażu treningu na nim, to które partie najbardziej odczuwasz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 To zależy Wiadomo głównie brzuch, ale dodakiem jest partia którą akurat robiłem wcześniej jako że brzuch robię na końcu każdego treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I dajesz radę? Nie przemęcza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi