Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Dominik ale nie rozumiesz xD To ma głębszy sens Otóż jestem w trakcie poszukiwań towarzyszki życia i nie chcę żeby jakaś poleciała tylko na kaloryfer xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 haha xD Jak będziesz szukał to nie znajdziesz ;P Ta prawdziwa towarzyszka przyjdzie w najmniej oczekiwanym moemncie hehe xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamilek97 Napisano 8 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Oho! Czyli Sam nie Jestem w poszukiwaniu Lecz FarGoo Ma Rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 No ja tak miałem, szukałem szukałem w końcu odpuściłem i sama przyszła. Tiger ale kaloryfer to plus 50 do wyglądu, a nie musisz go od razu pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Dobra no już mi się skończyły wymówki przed rzeźbą :c xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 No ja zaczynam dziś treningi mam jakąś taką motywację chwilowa więc muszę ją wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 No wreszcie leniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Się odezwał! Haha, a Ty co o treningach nic nie piszesz, czyżby ich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Oczywiście że są Nie ma lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Tiger ja jestem z Tobą ;) Jak przyjdzie Apokalipsa to my dłużej przeżyjemy bo mamy zapasy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 No nie wierze. ;C xD Tylko mi tak jest źle z tłuszczykiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Dominik idź stąd odmieńcu! xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 No i dobra. :C xd Idę ćwiczyć, żeby mieć kaloryfer, żeby mieć ciepło i dumnie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A ja idę jeść żeby mieć bojler, żeby mieć jeszcze cieplej niż Ty! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 xD Bojler mniej grzeje od grzejnika cwaniaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Toś chyba mojego bojlera nie widział xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 xD No chyba nie, niedługo będzie galeria to się pochwalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Yyyyy...aleee...booo...w sumie to mi się aparat zepsuł w telefonie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Haha, takiej ściemy dawno nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Jaka ściema? Mi nie wierzysz? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Pewnie że wierzę, ale zdjęcie musisz zrobić, chociażby nawet kalkulatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 A mogę narysować? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Haha no dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Dominik na Twoje życzenie zdjęcie flagi w moim wykonaniu xD Sory za słabą jakość(zepsuty telefon) Jak widać forma kosa PS: Tak tak wiem nad łydkami muszę jeszcze popracować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Zdecydowanie masz dysproporcje klatki piersiowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi