Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dokładnie sam tyle razy miałem gorsze dni więc się nie przejmuj, będzie tylko lepiej :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dzięki za wsparcie chłopaki Jutro na treningu będzie kosa, obiecuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 ty nie obiecuj nam tylko sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dokładnie a i tak trzymam za słowo i czekam na opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Dzisiaj trening pięknie wszedł Chyba polubię oddzielne treningi łapek Pompa piękna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Może teraz zaczną rosnąc No przy treningu biceps/triceps pompa jest ogromna D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Czekaj to łapy powinny rosnąć? ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Wiem że to dziwne, ale tak U mnie w żaden sposób to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Cholera to ja nie wiedziałem nawet o.O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Dzisiaj trening nóg musiałem odwołać bo od pewnego czasu boli mnie kolano i wolę nie ryzykować kontuzji tym bardziej że niedługo obóz narciarski Ale za to trening bareczków wszedł dość ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 To jakie Ty będziesz miał łapy, o panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Jak patyki :c xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No co Ty? Łapy robione ostro, barki to samo, to co będzie za kilka miesięcy? Łapy jak się masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Chciałbym ale mało to prawdopodobne za 2-3 miesiące zaczynam biegać więc nie będą chciały rosnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Kurde, no to tak, pewnie tak będzie xd Ja dziś też zrobię trening biceps tricpes i mam nadzieję że będzie pompa jak i u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Ale co się odwlecze to nie uciecze xD Pierwsze pół roku 2017 poskiluje w końcu jakieś techniki a później przywalę ostra masówkę coby wreszcie wbić wymarzone 40 cm w bicu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Też mam podobne plany, ale powiem Ci że te 40 w łapie to nie jest tak dużo 42 już lepiej wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Mi do szczęścia 40 wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No mi też nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 A Ty ile masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 42 ma pewnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Hahaha xD Chciałbym, ja mam bidne 38 nie rośnie Bern ma 40 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Pierdolisz.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Też obstawiałem 40-42 Przynajmniej na zdjęciach tak to wyglądało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Bo wyrzeźbiona a tak to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi