Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Opowiadaj Ja nie mam pomysły jak załadować załóżmy 80 kg bez sztangi i innych przyrządów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Opcja pierwsza; dwie pełne butle z gazem:D. Troche cięższe będą dwa solidne worki, takie jak do pakowania ziemniaków, wypełnione piaskiem i koniecznie zaplątane guzłem:D. Dwie opony. Albo dwa solidne plecaki, najlepiej przeznaczone do treningu, też wypełnione piaskiem:). Są jeszcze beczki po piwie, ewentualnie przymocowanie uchwytów do sporych kawałków drzewa, ale dwa ostatnie sposoby są mi obce:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Te butle z gazem wagowo mogą być dobre lecz rozmiarowo trochę niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi