Skuteczność jest ważna, dlatego...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez WerDance
Piątek weekendu początek jak to niektórzy mawiają - czy jest to dla Ciebie idealny czas na poświęcenie się treningom czy imprezowanie ze znajomymi?
Czy warto trenować w piątki? a może lepiej odłożyć to na później i wyjść ze znajomymi na piwo?
Co jeżeli wybierając trening znajomi starają się zmienić Twoje zdanie?
Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat. Dla mnie trening jest jak najbardziej do wykonania w piątek, moi znajomi wiedzą, że nie ma szans na wyjście do klubu/baru, więc spędzamy czas np. przy kawie i serialach i nie mają z tym problemu
-
Przez WerDance
Hej,
czy zastanawialiście się kiedyś dlaczego dana figura nie wychodzi, mimo wielu godzin męczenia tej jednej figury, wylanych łez i potu, koleżanki już dawno zrobiły a Ty czujesz się jak piąte koło u wozu, stoisz w miejscu i jesteś kłębkiem nerwów?
To właśnie w tym wątku możecie pisać jakie figury sprawiają wam problem a my (poledancerki i poledancerzy) postaramy się Wam jak najlepiej pomóc Nieważne na jakim poziomie jesteś
-
Przez Dynloth
Siemanko, jak ważny jest dla Was sen? Ile godzin śpicie? Chcę napisać artykuł o tym jak ważny jest sen przy treningach, ale najpier chcę poznać Waszą opinię. :)
-
Rekomendowane odpowiedzi