MerDano Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Jeżeli zamierzasz to stosować to jestem bardzo ciekaw wyników Szczególnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Będę opisywać na bieżąco efekty tych treningów i progres ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dzisiaj się nie nudziłam :D Zakuwałam do egzaminu sobotniego (jak pomyślę to aż się boję), najważniejszy w tym semestrze i, całe szczęście, ostatni Połączone będzie kilka przedmiotów, bo uczy nas ich jedna babka i będzie jeden wielki egzamin xD M.in. z choreoterapii, różne style i techniki fitness, podstawy aerobiku i anatomia. Zrobiłam sobie też przerwę, w której katowałam dalej planche, przy okazji l-sit, podciąganie i próby hs (przy ścianie, ale coraz lepiej idzie i tylko na początku się opieram), i próby pompek w staniu na rękach - ale jestem w stanie tylko troszkę się opuścić :P Idę teraz spać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 HSPU [ pompki na rekach ] zawsze warto robić a to że opuszczasz się lekko to i tak dobrze bo możesz sobie dojść do iluś serii i powt z danym zakresem ruchu i potem progressować to coraz niżej schodząc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 U mnie dziś rest day, odpuściłam siłownię, odrobię ją jutro, po egzaminie. Cały dzie? zakuwam i o mięśniach i ich przyczepach, stylach i technikach fitness, matko ile tego jest. Niby umiem, ale boję się, że nie zdam. Po egzaminie odreaguję sobie ten stres na siłowni, niezależnie od tego czy zdam czy nie. Piję już trzecią kawę, bo ledwo kontaktuję. Miłego weekendu ;-) Przede mną czeka jeszcze zeszyt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 To skoro tak ciężko kujesz to może mi powiesz dlaczego po planche , dokladniej skonczeniu go zaczynam puszczać swoje uchwyty od pompek na których go robię w lewym przedramieniu , dolnej cześci na jakies 2-5 sek łapie mnie mega rwący ból a potem od razu przechodzi jakby nigdy nic ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Szczerze to nie chcę się bawić w lekarza, bo przyczyn może być wiele, poza tym, mam za małą wiedzę :D Co do egzaminów, już jestem po :D Miałam 3 - jeden pisemny i dwa ustne. Każdy egzamin składał się z dwóch pyta? na zasadzie wiesz lub nie wiesz, bez ściemniania. I dostałam 3 piątki haha :D:D Ale się cieszę. Idę dzisiaj się wyżyć na siłce xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Hmm, też bym chciał ćwiczyć na 100% no ale jeszcze trzeba czekać, jak tylko ogarnę rękę to odrazu zaczynam nowy cykl na kreatynie i trzeba będzię nadrobić stracony czas :D Co do tego przedramienia to wychodzi na to że mam dysproporcje w sile obu części , prostującej i zginającej.I jedna przejmuje większą cześć obciążenia i dlatego boli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pompki z ręką na podniesieniu! Albo piłką Będzie co nadrabiać, trzeba wyrównać siłę Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Osobiście jeżeli już pompki to tylko na jednej ręce albo w staniu na rękach.Ale teraz to mogę pomarzyć jak już wspominałem o zwykłych pompkach nawet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja po siłowni, przez połowę treningu nie było prądu haha, tylko latarka z telefonu. Fajnie się ćwiczyło :P Jutro wrzucę dla Was bonusik - moje wideo z prób pompek w staniu na rękach hahah. Stwierdziłam, że nagram filmik jak uczę się wszystkich trików itp, a potem jak już je opanowałam. Takie before i after :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 O , super pomysł z tymi filmikami , sam stosuję taką metodę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A macie, pośmiejcie się Jedno z pierwszych podejść do pompek w staniu na rękach :D Czerwona jak burak :D I przepraszam za jakość, to tylko 3mpix... Nagranie czysto humorystyczne, żebym miała z czego się śmiać jak już będę umiała to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ¦miać ?! Sam tak robiłem i to całkiem niedawno.. Zajebiście jak dla mnie , teraz tylko zwiększać zakres ruchu.Polecam coś podłożyć na linii głowy np. parę książek i po prostu odejmować jedną jeżeli zrobisz daną liczbę powt/serii i tak cały czas aż do pełnego ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak dla mnie to i tak wysoki poziom reprezentujesz I widzę, że ktoś tu gra na gitarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Na basówce, stare dzieje, stoi teraz właściwie nie wiem po co. Nie gram na niej już chyba od roku xD Spadam teraz na rower, bo przedtreningówka już działa (ostatnia saszetka ;/ ):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Basówka dobra? Biegaj biegaj póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No właśnie nie mogę biegać Dlatego jeżdżę rowerem. Sobie coś ze stawem skokowym zrobiłam znowu, ale już przechodzi powoli, ale nie dam rady jeszcze biegać ;/ A basówka najlepsza :D Fender P-Bass, który ma 19 lat :D Odlot, zastanawiam się za ile sprzedać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Za 10kg białka i kreatyny xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 no niezły filmik szacun ja nie wiem czy umie stać na rękach:D To żółte po prawej na filmiku to jakaś rura dla chomika czy łózko ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 nie?le , jeśli to są początki to świetnie :D Ja na początku przewracałem się na boki , albo nie mogłem się odbić na tyle mocno by dostać nogami do ściany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 xD hmm. nie znam się na cenach, ale może coś 3 tysiące? Jeżeli była cały czas używana Inaczej jej wartość maleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jaką przedtreningowke stosowalas? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To żółte to kawałek wersalki :D Przedtreningówka to był IHS Thermo Pump. Miałam tylko 5 saszetek, ale szczerze to bym tego nie kupiła. Raz, że jest drogie, dwa - nie daje takich efektów jak się spodziewałam. Jedyne co odczuwam po zażyciu to szczypanie na twarzy. A za tą basówkę to celowałam w coś koło 2-óch tysięcy. Najlepsze jest to, że chce ją odkupić ode mnie pierwszy właściciel haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No to lepiej, a będziesz chciała ją sprzedać? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi