Skocz do zawartości
Workout Athletes

...:::Dziennik Siwej:::...

Siwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj się nie nudziłam :D Zakuwałam do egzaminu sobotniego (jak pomyślę to aż się boję), najważniejszy w tym semestrze i, całe szczęście, ostatni Połączone będzie kilka przedmiotów, bo uczy nas ich jedna babka i będzie jeden wielki egzamin xD M.in. z choreoterapii, różne style i techniki fitness, podstawy aerobiku i anatomia. Zrobiłam sobie też przerwę, w której katowałam dalej planche, przy okazji l-sit, podciąganie i próby hs (przy ścianie, ale coraz lepiej idzie i tylko na początku się opieram), i próby pompek w staniu na rękach - ale jestem w stanie tylko troszkę się opuścić :P Idę teraz spać :D

U mnie dziś rest day, odpuściłam siłownię, odrobię ją jutro, po egzaminie. Cały dzie? zakuwam i o mięśniach i ich przyczepach, stylach i technikach fitness, matko ile tego jest. Niby umiem, ale boję się, że nie zdam. :( Po egzaminie odreaguję sobie ten stres na siłowni, niezależnie od tego czy zdam czy nie. Piję już trzecią kawę, bo ledwo kontaktuję. Miłego weekendu ;-) Przede mną czeka jeszcze zeszyt :D

To skoro tak ciężko kujesz to może mi powiesz dlaczego po planche , dokladniej skonczeniu go zaczynam puszczać swoje uchwyty od pompek na których go robię w lewym przedramieniu , dolnej cześci na jakies 2-5 sek łapie mnie mega rwący ból a potem od razu przechodzi jakby nigdy nic ? :D

Szczerze to nie chcę się bawić w lekarza, bo przyczyn może być wiele, poza tym, mam za małą wiedzę :D Co do egzaminów, już jestem po :D Miałam 3 - jeden pisemny i dwa ustne. Każdy egzamin składał się z dwóch pyta? na zasadzie wiesz lub nie wiesz, bez ściemniania. I dostałam 3 piątki haha :D:D Ale się cieszę. Idę dzisiaj się wyżyć na siłce xD

Hmm, też bym chciał ćwiczyć na 100% no ale jeszcze trzeba czekać, jak tylko ogarnę rękę to odrazu zaczynam nowy cykl na kreatynie i trzeba będzię nadrobić stracony czas :D Co do tego przedramienia to wychodzi na to że mam dysproporcje w sile obu części , prostującej i zginającej.I jedna przejmuje większą cześć obciążenia i dlatego boli :D

Ja po siłowni, przez połowę treningu nie było prądu haha, tylko latarka z telefonu. Fajnie się ćwiczyło :P Jutro wrzucę dla Was bonusik - moje wideo z prób pompek w staniu na rękach hahah. Stwierdziłam, że nagram filmik jak uczę się wszystkich trików itp, a potem jak już je opanowałam. Takie before i after :D

¦miać ?! Sam tak robiłem i to całkiem niedawno.. Zajebiście jak dla mnie , teraz tylko zwiększać zakres ruchu.Polecam coś podłożyć na linii głowy np. parę książek i po prostu odejmować jedną jeżeli zrobisz daną liczbę powt/serii i tak cały czas aż do pełnego ruchu

To żółte to kawałek wersalki :D Przedtreningówka to był IHS Thermo Pump. Miałam tylko 5 saszetek, ale szczerze to bym tego nie kupiła. Raz, że jest drogie, dwa - nie daje takich efektów jak się spodziewałam. Jedyne co odczuwam po zażyciu to szczypanie na twarzy. :( A za tą basówkę to celowałam w coś koło 2-óch tysięcy. Najlepsze jest to, że chce ją odkupić ode mnie pierwszy właściciel haha