Siwa Napisano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Trochę minie zanim się nauczę go robić :P Ale trening czyni mistrza :D A ja tam już po drugim śniadaniu jestem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Nie no,graty za kurs nie ma co, przy okazji niejaki TomekK czeka na plan :D Ja po pierwszym, czekam na drugie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Planu nie ułożę, bo nie widzę tematu,a raczej całego działu. Bo mi chyba ranga "sponsor" czy jak to tam zwał wygasła. Musi poczekać aż Dynloth wejdzie, chyba, że Ty możesz mi dać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Już zapodaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witajcie! U mnie po staremu, dorzuciłam więcej aerobów w tygodniu, 1800 kcal, lecimy z redukcją :D Dzisiaj popołudniówka, jutro 12 godzin w pracy, po jutrze 10. Także weekend niećwiczący ;/ Ale makro będzie się zgadzało ;P Ustawiłam sobie w podpisie pasek z moim "progresem" chudnięcia, żeby była większa motywacja. Na razie jest między 60 a 61 kg, mój cel to 56. Zobaczymy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 uuu Siwa widzę że nie ma opierdzielania się : D cele wyznaczone ale nie patrz aż tak na kg tylko na wygląd hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Haha, byłam na nowej siłce z kumplem. Pomagam mu z planem, pilnuję techniki wykonywania ćwiczeñ, doradzam itp. Kurde jakie obczajanko było, że "nowe" twarze na siłowni, co oni tu robią, a ten koleś jaki chudy. Masakra, wiocha to wiocha ;/ Najlepsze jest to, że gadały to typowe bociany, podczas gdy ja namiętnie ćwiczyłam nogi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 hehehe :D Siwa zawsze jak pojawia się ktoś nowy na siłce i jeszcze dla innych "początkujący" to są takie teksty :D Ja też musze troszke na siłke pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Siwa zawsze tak jest hehe z siłownia co te leszcze tutaj robią? Sam właśnie się zastanawiam czy nie zacząć treningów na siłowni. Wiadomo podciąganie się itd bo nawet w domu nie mam poręczy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Tak jest jedynie na takich zadupiach jak u mnie xD w dużych miastach każdy ma wyj****e na innych i robi swoje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 hehe fajny podpis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Siemanko, ja ostatnio tylko siłownia+aeroby i podciąganie i leci redukcja. Ciężko jest przy moim nawale pracy i innych zajęć. Ale co by nie było, czas zawsze się znajdzie. Jak ktoś mówi, że nie ma czasu na ćwiczenia to znaczy, że mu nie zależy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dokładnie Siwa a nawet 15-20 minut codziennych ćwiczeñ pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ale łach jest z tego, że ludzie nie potrafią zrozumieć, że to dla ich zdrowia xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Każdy podejmuje w życiu wyborów jedni wolą mieć wygodne życie do 50 lat a potem płakać że ich coś boli albo wstać z krzesła nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Z kolei ja przy obecnym stylu treningu nie dożyję 25 XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Siwa, kiedyś Szwarceneger zapodał tekst, który zapadł mi głęboko w pamięć: "Masz A¯ 24 godziny, żeby zrealizować swój cel, nie zmarnuj tego" Nie cytat, ale podobne przesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Mądre słowa :D Nauczyłam się od razu po pracy robić trening. Wcześniej byłam za wygodna i wolałam wypić sobie najpierw kawkę a potem zjeść obiad i dopiero. Dzisiaj ogólnie mnie wkurzyli w pracy, bo grafik się zmienił i nikt nie raczył mnie poinformować, podczas gdy ja miałam wolne i tym oto sposobem musiałam zostać 4h dłużej. A po pracy po ciuchy do domu i na siłownię. Klata+triceps+brzuch. A po przedwczorajszych nogach nie mogę chodzić i w pracy nie mogłam wejść na drabinę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 yy przeczytałem trzepceps , chyba głodnemu chleb na myśli xD Co do drabiny to pół biedy, ja mieszkam na 3 piętrze.. Po nogach na siłce w zimę bywało ciężko, oj bywało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Trzeceps? U mnie? WTF xD we¼ regena zrób, bo na oczy Ci się rzuciło xD :P Spoko, to drugi dzieñ mam już zakwasy na nogach, także już trochę rozruszałam :P Ale zaczynają mnie łapać na bicepsach po wczoraj xD A teraz wróciłam z jazd, jeżdżę jak stary kierowca xd Instruktorzy nie mają co już ze mną robić (bez skojarzeñ) xD W poniedziałek egzamin wewnętrzny i heja banana :D A tymczasem spadam robić wałówę na jutrzejsze 10h w robocie i liczyć makro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Bez skojarzeñ hahahah :D Nie napisałem że u Ciebie tylko że ja tak przeczytałem xD Powodzenia na egzaminie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jednak egzamin w środę, bo mi grafik zmienili :E Tymczasem u mnie po odjęciu jedynie 100kcal, waga przez tydzieñ poszła o 1,5kg. Nie wiem jakim cudem, bo nie robiłam aerobów, bo mi się nie chciało xD Teraz spadam się opalać :D I odkryłam coś zajebistego: woda z kawałkami arbuza. Idealna na upały :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Siwaa, nie trać czasu na opalanie się!! Zrób trening na słoñcu. Chyba, że chcesz się zchilloutować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Trzeba się zrelaksować, trening pon-pt + 3 ostatnie dni po 10 godz w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jednak nie do koñca regen, bo zrobiłam w godzinkę 23 km rowerem przy +30 ^^ I padł rekord prędkości 47km/h z górki o nachyleniu 17* :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi