Siwa Napisano 10 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dzisiaj TBC xD Muszę przygotować się na jutro, bo prowadzę taki trening na egzaminie. Mam okropne zakwasy na nogach po wczorajszym treningu, więc będzie ciężko. I dodatkowo coś mnie gardło zaczyna boleć od wczoraj, a to dziwne. Ja na grypę chorowałam 2 razy w życiu, trzeciego nie przeżyję chyba ;/ TBC dla początkujących jak ktoś by chciał ogarnąć: http://polki.pl/fitness_odchudzanie_artykul,10009138.html I tu trochę bardziej wymagające i fajne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 No nie moge XD Bez urazy ale mam taką fazę z tego typu rzeczy jak to i zumba i te inne xD Grypa ? Przed jakimkolwiek ćwicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Wiem, ja też. Pisałam kiedyś w dzienniku, że pomyliłam kierunki ;-) Zawsze marzyłam, żeby być trenerem personalnym, ale skoro już zapłaciłam i zaczęłam tą szkołę, więc ją sko?czę. Ogólnie to jest kilka ciekawych przedmiotów, ale jestem zawiedziona poziomem i warunkami. Ogólnie to zawiodłam się na życiu chyba. Nawet, gdybym poszła na te studia na awf to i tak bym wylądowała tu, gdzie teraz jestem na umowę zlecenie za 1100zł miesięcznie minus dojazdy. Amen. A wracając do zdrowia to naszprycowałam się czosnkiem, zjadłam moje lody białkowe i gołąbki z ryżem i kurczakiem i ból gardła się nie nasila. Przejdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Aha, a dzisiaj sobie myślałam, co bym chciała robić w życiu. Mieć dom na wsi, kury i krowę, żeby mi mleko dawała. A na ogrodzie plac do sw ;-) Robić pokazy, treningi, wciągnąć w to więcej osób. Założyć grupę. A po treningach jeść swojskie jedzenie. To mi się marzy Tylko gdzieś trzeba pracować, ale ja niewymagająca jestem i materialistką też nie jestem wiec bym sobie poradziła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dla chcącego nic trudnego , to jak? Najpierw zwierzyniec potem dom ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Niee, na odwrót xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Aha, zapomniałam uzupełnić dziennik :P Nie mam teraz za bardzo czasu na komputer, więc prowadzę go w starym zeszycie po dziadku :D 11.05 cardio 22 min - bieg HSPU 4/5/4 + 2 na uchwytach pseudo planche push ups 4/5/6 lean planche 24/21/15 -->powinno być na owdrót ale ok xD pompki diamentowe 4/4/5 dipsy 4/5/6 uginanie hantli zza głowy 13/10/10 ABS: podciąganie nóg do klatki 9/10/11 plank 35/45/55 brzuszki do V 15/17/20 scyzoryki 7/8/10 nożyce 17/20/25 s Suple: MGB6, stack kreatynowy olipmu, 2x thermo speed 12.05 wolne, zrobiłam tylko pomiary i wagę na czczo 13.05 będzie trening podciąganie z "planem 50 podciągnięć", bo ostatnio coś gorzej mi idzie, trening pod planche, pompki, abs, cardio nie bedzie bo deszcz leje. Zedytuje posta przy następnej wizycie :D Gdyby można było wrzucać całe obrazki na forum to po prostu bym skanowała zeszyt i by to fajnie wyglądało :D Pozdro i dużo siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 50 podciąganięć to szajs tak serio + to nie buduje niczego poza wytrzymałością.15-20 nachwytem to już starczy jak dla mnie i czas na coś trudniejszego no ale jak tam wolisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 jak już robisz po te 20+ to potem z ciężarem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Tak, tylko ja nie zrobię już nawet tych 10 jak na tym wyzwaniu :| Wytrzymałość też by mi się przydała. Chcę dojść do tego, by robić 10 NAchwytem, a potem mogę dodać sobie moje zapięcie do rowera (3kg) xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 To ja Ci polecam Przez cały dzie? robić 70% swojego maksa. I metoda schodkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Będę próbowała wszystkiego Bo aż wstyd z tym podciąganiem u mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nie można być dobrym we wszystkim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Gorzej jak ktoś nie jest dobry w niczym :P Wcześniej te ledwo 10 jakoś wymęczyłam, a odkąd zaczęłam HSPU odpuściłam podciąganie i dupa :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja odwrotnie , hspu bardzo rzadko robię gdyz u nas w parku nie ma sciany jakkolwike dziwnie by to moglo zabrzmiec..Najlepsze cwiczenie na barki no ale cóż, jak sobie przypomnę to w domu parę porobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Barki też mocno odczuć można przy pseudo planche push ups ;D Bynajmniej na moje działa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Dobrze prawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Pseudo, wzniosy do FL i Cross push ups :P I całe barki zrobione :D Pow3r, zawsze zostają drzewa , trochę trudniej się robi, ale można się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 JA robię w domu przy ścianie :D Tylko ściągam najpierw lustro, bo nie mam wolnej ściany ;D Wróciłam z cardio w deszczu :D Z powrotem mnie taka fajna ulewa złapała A w ogóle to był mega szybki bieg, bo jakiś koleś biegł przede mną i to w dodatku moim tempem, a ja nie mogę jak ktoś biegnie albo jedzie rowerem przede mną. Muszę wyprzedzić, bo mnie nosi xD No i go wyprzedziłam :P Gorzej jak tak będę miała z autem, bo zapisałam się na prawko, od poniedziałku mi się kurs zaczyna^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja tak mam z rowerem xD, jedyne kogo muszę doganiać to kolarzystów. Rzadko mi się udaje, bo jednak zwykły rower za kolarzówką, ale przynajmniej staram się dotrzymać tępa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mój rower to mtb, a jedyne co łączy go z kolarzówką, opony szosowe, no prawie, bo 1.25" Ale nie ma mowy, żebym dogoniła tym szosę, która jest lżejsza i ma większe koła i mniejszy opór. Ostatnio jechałam 25km/h to szosa na luzie mnie minęła, chwila i ślad po niej zaginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Również mam taki "pseudo mtb" , o taki : Scott yz35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A ja w tamtym roku zepsułem 3 rowery i zostałem bez Na szczęście od czasu do czasu kradnę od moje dziewczyny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Siwa, gdzie Twój awatar? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Usunęłam awatar, bo nie miał nic wspólnego ze sw ;D @Pow3r też mam Scotta: To zdjęcie mojego rowerka z forumrowerowego, tylko dałam mu teraz cienkie opony i wymieniłam klamkomanetki na klamki i manetki osobno :P I wywaliłam piwoty, bo jak już pisałam- mam bzika na rowerowego xD Aha, no i chwyty. Teraz wszystko jest ładnie kolorystycznie dobrane. A ten Twój to chyba bardziej do zjazdów w dół, co nie? :D Chociaż dziwne, bo ma amorek tylko 100mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi