Quake Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Siemano jak co roku dziś tłusty czwartek i pogadamy o pysznych paczkach Dawajcie zdjęcia jak będziecie je jeść i piszcie ile ich zjecie 1 Dla przypomnienia: Pączek klasyczny bez nadzienia - 200 kcal. Pączek klasyczny z cukrem pudrem i nadzieniem różanym - 290 kcal. Pączek zbudyniem - 300 kcal. Pączek z lukrem - 350 kcal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 No to ja pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Ja nie zjem pączka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Dlaczego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Obecnie ograniczam się ze słodyczami i nawet tłusty czwartek mnie nie namówi, żeby coś takiego zjeść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 nie lubię pączków. ani w ogóle słodyczy. kiedyś lubiłem zjeść jakiegoś cukierka, czekoladę itp ale zmieniłem dietę jakiś rok temu i wyrzuciłem cukier całkowicie. teraz nawet jak czasem próbowałem zjeść jakiegoś cukierka którego kiedyś nawet lubiłem, to jest dla mnie.. za słodki i nie smakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Dobra to zjem za Ciebie 2 minuty temu, pnowicki napisał: nie lubię pączków. ani w ogóle słodyczy. kiedyś lubiłem zjeść jakiegoś cukierka, czekoladę itp ale zmieniłem dietę jakiś rok temu i wyrzuciłem cukier całkowicie. teraz nawet jak czasem próbowałem zjeść jakiegoś cukierka którego kiedyś nawet lubiłem, to jest dla mnie.. za słodki i nie smakuje Bardzo dobrze zrobiłeś, ja tak mam z kawą i herbatą słodkich się już nie napije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Cukier Nas nie ominie. I tak jest ukryty np. często w kabanosach jako konserwator, przyprawie do mięsa itp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Godzinę temu, ZIPOLA napisał: Cukier Nas nie ominie. I tak jest ukryty np. często w kabanosach jako konserwator, przyprawie do mięsa itp to fakt, zawsze gdzieś wcisną ale kabanosy przynajmniej nie są słodkie (dla mnie) słodkie pożywienie przestało mi smakować. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 No u mnie jeszcze pozostaje temat słodyczy do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi