UczenHalta Napisano 5 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Jestem Ania, mam 18 lat, mieszkam w Kielcach. Przygodę z pole dance zaczęłam tak naprawdę w październiku 2018, chociaż na jednych zajęciach byłam jeszcze w sierpniu. W sumie nie wiem, co więcej mogę o sobie powiedzieć... Mam rude włosy! Hahahah 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Siema Ania no to niemalże idealny wiek żeby zacząć przygodę z Pole Dance! Do tej pory trenujesz systematycznie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WerDance Napisano 6 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Hejka, czemu zdecydowałaś się na Pole Dance? ❤️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 6 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Siema 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 7 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi