Endriu Napisano 16 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Witam, mam pytanie jak często trenować Street Workout? Jak osiągnę najlepsze efekty? Poprzez trenowanie 3 razy w tygodniu czy może codziennie? Wy jak trenujecie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 16 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Ja trenuje 5x w tygodniu:) To zależy ile masz czasu na treningi i jak z regeneracją i odżywianiem. Najlepiej od 3 do 5 razy w tygodniu:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Ja główne treningi mam ok 4 razy w tygodniu, natomiast smarowanie gwintów w pozostałe dni więc można by rzec że codziennie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 14 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 No to będę leciał 4x w tygodniu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie ChudyByk Napisano 17 Października 2019 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Wydaje mi się, że to będzie zależeć od tego jak będziesz się katować na treningach, z czasem organizm kolokwialnie mówiąc wejdzie na wyższy poziom i będziesz mógł trenować powiedzmy 4-5 razy w tyg, ale trenuj tak jak uważasz za dobre dla Ciebie, byle żeby sprawiało Ci przyjemność i nic więcej nie trzeba, a jak dojdą do tego efekty to już odlot ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 18 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Może jakby regeneracja była lepsza, może suplami bym się wspomógł i by dało radę codziennie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 A ile czasu trwa Twój trening? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi